-->
Rode.

Rode.

Rode blir komplett

- Legger vi til et godt utvalg av nye tilbehørsprodukter, står nå Rode også frem som et helhetlig konsept, sier produktsjef Ståle Buraas til Langrenn.com.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Produktnytt

Bj Sport som har merkevarene Bjørn Dæhlie og Rode inviterte mot slutten av forrige uke et godt utvalg av deres «spesialistbutikker» til Dæhliehytta på Kvitfjell, hvor det ble jobbet grundig med deres merkevarer og nærliggende temaer til disse.

- Med den økende interessen vi ser både fra våre butikker og deres forbrukere, ser vi på slike samlinger som særdeles viktig. Her får vi tid til å fordype oss i alt det nye som skjer med både vårt «nye» Rodekonsept og Bjørn Dæhlie, sier salgssjef i Bj Sport, Roger Mohaugen.

- Samtidig som vi jobber med markedsmulighetene og synlighetene som vi skaper sammen med våre butikker ut mot markedet, fortsetter han.

Det er Ståle Buraas som er produktsjef for Rode hos Bj Sport.

- Hva legger du i det «nye» Rode-konseptet Ståle?

- Tidligere har det vært jobbet i stor grad med festevoks og klister og her kjenner «alle» vårt sortiment og dens kvalitet. Men de siste sesongene har interessen vært sterkt økende rundt våre gliprodukter etter at svært mange av spesialistbutikkene har gjort sine egne erfaringer rundt Rode-glider.

rode_stativ_okt_13_02.jpg
Stort utvalg av ulike produkter i Rodes sortiment.

- For oss har det også vært en trygghet med alle tilbakemeldingen fra både Norges Skiforbund og Skiskytterforbundet, opplyser Buraas før han avslutter;

- Legger vi til et godt utvalg av nye tilbehørsprodukter, står nå Rode også frem som et helhetlig konsept, som i løpet av oktober vil bli å finne i rundt 100 av Norges «skibutikker».

Se også
Bjørn Dæhlie og ledende skibutikker tenker høyt sammen

Linker
Bj Sport
Rodes hjemmeside på norsk


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut