-->
Slik så det ut på Sjusjøen Langrennsarena tidligere i vinter. Foto: Dorte Finstad.

Slik så det ut på Sjusjøen Langrennsarena tidligere i vinter. Foto: Dorte Finstad.

Romjulsrennet sikter over 500

- Flere faktorer gjør at vi har tro på over 500 deltakere i Romjulsrennet på Sjusjøen i år, sier Dorte Finstad til Langrenn.com. Sjansen for at hun får rett i sine spådommer med tanke på det 23 km lange turrennet er stor.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

For 2 sesonger siden så Romjulsrennet dagens lys. Drøyt 200 deltakere kom da til Brøttum IL's arrangement. I fjor var det 350 påmeldte.

I år har arrangørene og rennets informasjonsansvarlig, Dorte Finstad, tro på over 500 deltakere i vinterens andre turrenn. Datoen er 30. desember.

Innarbeidet
- Årsaken til at vi har tro på mer enn 500 påmeldte er at vi nå har kommet til den 3. utgaven av rennet. Romjulsrennet Sjusjøen begynner med andre ord å bli et kjent innslag, forklarer Dorte Finstad.

- En annen årsak er at det i år har kommet snø mye tidligere enn de foregående årene. I år rekker mange å få trent godt på ski før Romjulsrennet Sjusjøen og da får de større lyst til å ta med seg et turrenn allerede i romjula, sier Finstad videre.

Kjente navn til start
Den første utgaven av Romjulsrennet Sjusjøen ble vunnet av Sandra Hansson og Ola Vigen Hattestad. I fjorårets utgave gikk Maiken Caspersen Falla og Tommy Åsen til topps.

- Vi pleier å invitere vinnerne fra året i forveien, sier Finstad.

En titt i resultatlistene for 2010 og 2011 viser at det er mange kjente navn til start i de ulike klassene. Om det blir over 500 deltakere i år vil denne romjulsfesten bli minst 43 prosent større.

- Har dere plass til så mange?

- Ja, det skal gå bra, men om vi får så mange deltakere vil vi nok vurdere å dele startfeltet opp i 2 starter basert på løpernes egen seeding som oppgis ved påmeldingen. Påmeldingen åpner for øvrig 1. desember.

Romjulsrennets hjemmeside


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus