---
SKI TOUR: Totalt 3 av 6 etp: Kvinner- Menn| Tirsdag: Sprint: Finale: Kvinner- Menn| Prolog: Kvinner- Menn| Søn: 10/15 km: Kvinner- Menn| Lør: 10/15 km: Kvinner- Menn
---
Smøretips: Ski Tour
Illustrasjonsbilde fra rulleskisprint. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Illustrasjonsbilde fra rulleskisprint. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Rulleskisukk fra langrennsfar

Uklare regler og rutiner rundt valg av hjul

- Først fikk vi melding om at alle i lang løype fikk låneski. Etter at ferien startet får vi melding om at de ikke har nok låneski, så G15 og G16 må gå på egne ski, forteller en far som skal ha junior med i et av sommerens rulleskirenn til Langrenn.com.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst


- Samtidig kreves det at disse skal gå med Swenor 1'er hjul eller tilsvarende, opplyser langrennsfaren videre før han fortsetter;

- Da må vi velge om min sønn skal gå med tregere hjul enn konkurrentene, eller bruke 1500 til 2000 kroner på raskere hjul. På toppen av dette klarer ikke arrangøren å svare på hva slags hjul som er godkjent, så vi risikerer å ikke få starte med hjulene vi kjøper. Dette synes jeg er håpløst, sukker den unges far.

Er dette noe også andre av Langrenn.com's lesere opplever utfordringer rundt både fra arrangørhold og deltakersiden - ta gjerne debatten i kommentarfeltet nedenfor.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus