-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: BLINK fredag - Sprinter: Kvinner| Menn| SS Kvinner| SS Menn| Lysebotn Opp| BLINK (alle renn)| Andre konkurranser
Koasalauf 2010. Foto: Laiho/NordicFocus.

Koasalauf 2010. Foto: Laiho/NordicFocus.

Rush på Sjusjøen

I forbindelse med sesongens første turrenn, Romjulsrennet på Sjusjøen, har det vært hektiske morgentimer. - Det har vært 80 etteranmeldinger her i formiddag, stråler Dorte Finstad overfor Langrenn.com.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Med 291 forhåndspåmeldinger og 80 etteranmeldinger kommer vi opp i ikke mindre enn 371 påmeldinger totalt.

Hvilket må sies å være meget bra for et turrenn som så dagens lys så sent som romjula 2010, og årets deltakertall er ny rekord så det suser.

- Da vi pratet med deg i går sa du at forholdene var av typen "julekortstemning". Hvordan er det hos dere nå rett før start?

- Det er helt fantastisk, knallfint, blå himmel og minus 5. Litt vind, men allikevel helt optimalt, sier Dorte Finstad til Langrenn.com på vegne av arrangørene i Brøttum IL.

Romjulsrennet på Sjusjøen er 23 kilometer langt og starten går fredag 30. desember klokka 12. Premiereutgaven forrige sesong ble vunnet av Sandra Hansson og Ola Vigen Hattestad.

Romjulsrennets hjemmeside


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus