-->
André Haugsbø. Foto: Geir Olsen

André Haugsbø. Foto: Geir Olsen

Ryste og Haugsbø toppet Ribberennet

- Det ble veldig amputert i dag, men det har gått greit å arrangere, rapporterer rennleder for Ribberennet 2011, Rune Strømmen, til Langrenn.com.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Verken de fra Sogn, eller de fra Nordfjord, kunne komme til Ribberennet i dag på grunn av stormen. I tillegg var vi lenge uten strøm, så alt måtte kjøres manuelt, forteller rennleder Rune Strømmen.

Det siste døgnet har stormene Cato og Dagmar gjort vei i vellinga over det ganske land, og heller ikke Ribberennet var spart for herjingene som pågikk i går og i natt.

- Det er cirka 60 som kom til start, det skulle vært rundt 100. Synd at det ble slik, spesielt siden dette var siste rennet lokalt før norgescupen for juniorer på Lygna første helga i januar, understreker rennlederen for Ribberennet i Førde IL's regi.

Blant damene gikk seieren til Bodil Ryste fra Gaular IL. Med tiden 16:33 hadde hun så mye som 92 sekunder å gå på ned til nummer 2.

Men selv om hun hadde beste tid blant seniorene måtte hun se seg slått av både Karoline Holsen Kyte (16:06) i klasse 19/20 år, og også ungjenta Karoline Erdal fra arrangørklubben. Hun fosset gjennom løypa på 16:02 og ble med det dagens raskeste på 5 kilometer klassisk.

I herreklassen gikk seieren også til en løper fra Gaular IL, André Haugsbø. Det tidligere medlemmet av Team United Bakeries var med sine 39 minutter og 6 sekunder i en klasse for seg i den 15 kilometer lange løypa.

---

Resultater Ribberennet
Førde, Sogn og Fjordane - 26. desember 2011

Kvinner senior - 5 km klassisk

1. Bodil Ryste, Gaular IL 16:33
2. Marte Holsen Kyte, Førde IL 18:05
3. Eirin Hegrenes, Førde IL 19:26

Menn senior - 15 km klassisk

1. Andre Haugsbø, Gaular IL 39:06
2. Martin Hegrenes, Førde IL 41:36
3. Sindre Ole Gjerland Sunde, Førde IL 45:53
4. Herman Erdal, Førde IL, 48:30
5. Kjell Øygard, Jølster IL, 49:14
6. Eivind Skaar, Førde IL, 50:26

Komplette resultater

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus