-->
Foto: Trond Harald Sand

Foto: Trond Harald Sand

Satser alt mot Canada

Børre Næss tar vrakingen med stor ro. – Det er selvfølgelig surt, men det er riktig at løpere som presterer til enhver tid får sjansen, sier Næss. Nå vil han tilbake i verdenscupen til rennene i Canada.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Les også:
Måtte vrake Børre
Uttak Davos og Rybinsk

Etter å ha blitt slått ut i prologen både i Düsseldorf og Kuusamo ble Børre Næss vraket til fordel for Anders Gløersen til verdenscuprennet i Rybinsk. Næss forstår uttaket.

Konkurranser best trening
- Det er selvfølgelig surt, men det er riktig at Gløersen får sjansen. Hadde jeg stått utenfor landslag og hadde prestert hadde jeg syntes det var dumt å ikke få sjansen, sier Børre Næss til langrenn.com.

Når langrenn.com tar en prat med landslagsløperen har han nettopp testet skiforholdene i Oslo for første gang denne sesongen. Nå venter skandinavisk cup i Vuokatti og en skikkelig treningsperiode for Næss.

- Jeg kommer til å gå alle rennene i skandinavisk cup. Jeg skal prøve å gå så mange konkurranser som mulig, for den beste treningen er å gå konkurranser. Planen er å gå 15 kilometer klassisk på Sjusjøen neste helg også, forklarer han.

B�rre N�ss, Foto: Thomas Furuheim

Sliter med prologen
Sprinteren håper å være tilbake i verdenscupsirkuset til rennene i Canada, Canmore 21. januar.

- Jeg satser på å være tilbake på laget i Canada. Der skal jeg være tilbake i slag.

Det er imidlertid ikke formen det er noe galt med for 25- åringen. Prologen har vært flaskehalsen så langt i sesongen.

- Jeg kommer til å trene en del hurtighet fremover. Om jeg hadde gått et sekund fortere i Kuusamo hadde jeg vært oppe på 20. plass i prologen. Når jeg først kommer meg til heatene løsner det og jeg presterer mye bedre, slik som på Beitostølen, medgir Næss.

 
 

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut