-->

Shevchenko vant igjen

Ukrainske Valentina Shevchenko vant også årets andre klassiskrenn i verdencupen. Beste norske løper ble Marit Bjørgen på fjerde plass.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Shevchenko viste at hun er verdens beste klassiskløper for øyeblikket. Hun vant ti kilometer klassisk i Kuusamo for to uker siden. I Davos gikk hun igjen fortest på den samme distansen.

Nærmest Shevchenko fulgte litt overraskende finske Virpi Kuitunen. Den finske jenta som ble tatt for doping under VM-Lahti beviste i dag at hun er tilbake helt verdenstoppen. Finnene hadde en god dag i sporet i Davos. Bak Kuitunen fulgte Aino Kaisa Saarinen opp med en femteplass. Gabriella Paruzzi ble nummer tre.


De norske jentene manglet toppløpet som sørget for å få en av dem opp på pallen. Men de var ikke langt unna. Marit Bjørgen viste at sykdommen er et tilbakelagt stadium og gikk seg inn til en fin fjerde plass. Hilde Gjermundshaug Pedersen ble tatt igjen med et halvt minutt av Shevchenko og gikk sammen med vinneren den siste halvdelen av løpet. Det ga henne en sjette plass. Vibeke Skofterud ble nummer ti.

Den norske løperen som overrasket mest positivt var Byåsen-jenta Kristin Mürer Stemland som gikk inn til en 12. plass. Det er et meget bra resultat i klassisk av 22-åringen. Kine Beate Bjørnås gikk også et godt renn og ble nummer 15.

Øvrige norske:

25. Marit Roaldseth

56. Ingrid Narum

59. Tina Bay

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut