-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser
Sindre Bjørnestad Skar på landslagssamling i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Sindre Bjørnestad Skar på landslagssamling i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Sindre Bjørnestad Skar: - På tide at jeg slår igjennom snart

Med videointervju

Sindre Bjørnestad Skar ble juniorverdensmester i 2011 og har lenge vært sett på som en av Norges mest lovende løpere. Nå vil han ikke bli sett på som et talent lenger og mener det er på tide at han slår skikkelig igjennom i verdenscupen.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Rekruttlandslagløperen har allerede vist seg godt fram i verdenscupen.

Semifinale og 10. plass fra skøytesprinten i Lahti i 2013, er det beste han har gjort i konkurranse med de aller beste i verdenscupen.

Under fjorårets sesong tok han både verdenscuppoeng både på femmila i Holmenkollen og på klassisk sprint i Asiago og skøytesprint i Lahti.

Kan 22-åringen være Norges neste store allroundløper?

- Det er mange som spør om det og jeg har håper selvsagt på det selv. De siste sesongene har jeg kanskje gjort det best i sprint, og det er kanskje det jeg ser mest mot den sesongen her også. Men på sikt har jeg absolutt lyst til å bli en allorunder som kan hevde meg i Tour de Ski og på mange distanser, slår Skar fast.

I år håper Bærums Verk-løperen å få enda flere sjanser mot verdenseliten.

- Hovedsaklig er det viktigste for meg å bli en bedre skiløper over hele fjøla. Jeg har lyst til å gå mange gode renn i Skandinavisk cup og håper jeg får noen sjanser i verdenscupen. Da skal jeg kline til og satse på å kunne få til flere topp 10-plasseringer, iallfall i sprint.

Etter juniorverdensmestertittelen fra Otepää i 2011 har Sindre Bjørnestad Skar av mange vært regnet som en av landets største talenter. Presset om å slå igjennom kjenner han ikke på, men han synes likevel han bør vise seg som mer enn bare et talent i vinter.

- Det eneste presset jeg føler er fra meg selv. Jeg forventer at jeg skal gå fortere på ski i år enn det jeg har gjort før. Nå er det snart på tide at jeg slår igjennom blant de voksne, sier rekruttlandslagsløperen.

Se videointervjuet fra Val Senales der Sindre Bjørnestad Skar blant annet plukker ut de tre beste bordtennisspillerne på skilandslaget under.


Film fra Langrenn.com - LangrennsTV på YouTube. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus