Resultater: Rekordløpet Lier| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| Status "tidlig-snø"-løyper| Langrenn Pluss| Uttak landslag og team| Podkast - Ski(d)nytt med Elin & Øyvind: Ep. 1| Ep. 2| Ep. 3| Ep. 4| Ep. 5| Ep. 6|
Hafjell Opp i en tidligere utgave.

Hafjell Opp i en tidligere utgave.

SISTE FRA HAFJELL OPP: – HOKA Hill Challenge en av flere nyheter

Arrangeres lørdag 28. september

År for år blir Hafjell Opp litt større, litt bedre og enda rikere på innhold. Også foran 2019-utgaven er nye og utvidede grep tatt.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Hafjell Opp har siden relanseringen av arrangementet i 2015 hatt solid stigning i deltakerantall for hvert år.

Arrangøren selv tror noe av grunnen er at de har klart å fornye seg, og at de ønsker å gjøre arrangementet litt bedre år for år.

– Vi lærer og erfarer stadig nye ting for hvert arrangement. Dette tar vi med oss til arrangementene som kommer året etter, sier Espen Harald Bjerke, markedsansvarlig for Hafjell Opp.

Hva kan dere fortelle om årets arrangement?

– I år har vi flere nyheter. En av de mer interessante nyhetene er at vi har laget en konkurranse i konkurransen. I forbindelse med denne har vi fått med oss løpeskomerket HOKA. Sammen har vi laget «HOKA Hill Challenge».

Hva går den ut på?

– Hafjell Opp har mål på Pellestova, derfor tenkte vi at det ville være gøy å ha en aldri så liten spurtpris på selveste Hafjelltoppen. Vi luftet ideen for HOKA som syntes dette var en utmerket idé, forklarer Bjerke.

Ola Korbøl i HOKA er imponert over hva arrangøren har fått til med Hafjell Opp.

– Vi har inntrykk av at det jobbes godt med arrangementet hvor det er flere kreative elementer. Da vi fikk denne henvendelsen trengte vi ikke lang tid på å bestemme oss for å bli med på dette, sier Korbøl til Langrenn.com, som forklarer videre:

Fortsetter nedenfor bildet
HOKA-F19-W-Evo Speedgoat-Boulder.
HOKA-skoene har de siste årene tatt løpemiljøet med storm, nå er de også partner med Hafjell Opp.

– Med HOKA Hill Challenge gir vi premie med gavekort på valgfrie HOKA-sko til første mann over Hafjelltoppen.

– Dette gjelder både på den hele og den halve distansen. Vi synes det er ekstra hyggelig å bidra til premie i den korte distansen hvor ungdomsklassen stiller til start, forteller Korbøl.

Hvor mange deltakere forventer dere?

– I fjor var vi snaut 500 deltakere, så hvis vi kan få noe som ligner på det er vi godt fornøyd, avslutter Bjerke.

Fortsetter nedenfor bildet
Hafjell Opp i en tidligere utgave.
Hafjell Opp er et arrangement som virkelig samler både topp og bredde. Mange skiløpere bruker løpet som en bunnsolid gjennomkjøring i høsttreninga, mens hele familier ser på det som en fin og samlende høsttur i roligere tempo oppover lia i Hafjell.

Hafjell Opp arrangeres lørdag 28. september 2019 med start på skitorget i Hafjell Alpinanlegg og på Mosetertoppen. Arrangøren tilbyr distanser på 7,8 km og 4 km.

* Hafjell Opp sin hjemmeside

---

* Hafjell Opp er profileringspartner av Langrenn.com


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus
Annonse