Siste nytt fra langrennsleiren før v-cup i Cogne

Gjømle sliter med sykdom, og Northug frykter Bjørndalen...
Tips en venn  Skriv ut

  • Petter Northug jr. mener at Bjørndalens ekstreme form om dagen kan ødelegge for han selv under fellesstarten i franske La Clusaz. Han er redd for at Bjørndalen, i den formen han er i nå, kan komme til å sprenge feltet. - Jeg vil profittere på et lureløp der feltet ligger samlet helt til spurten. Men jeg frykter at Bjørndalen kommer til å ødelegge, sier Northug til Nettavisen.

  • Vibeke Skofterud fikk for to år siden frastjålet sin bærbare PC. Nå har toppløse bilder av skistjernen dukket opp i et chatterom på internett. - Det er veldig trist at slike handlinger ikke får noen konsekvenser. For noen patetisk folk. Jeg føler meg hjelpeløs, sier Skofterud til til Her og Nå. Skofterud som har åpnet sesongen sterkt, går i Cogne i morgen.

  • Ella Gjømle er småsyk før rennet i italienske Cogne. - Jeg er tett i nesen og snakker med sånn typisk nasal stemme. Sånn har det vært noen dager nå. Det er ikke sånn at sykdommen sitter et bestemt sted i kroppen. Jeg har ikke feber, men kjenner at ting ikke stemmer, sier Gjømle til Varden.

  • Trener Morten Aa. Djupvik er redd ubetenksomhet fra Petter Northug kan føre til mer sykdom for stortalentet. - Han er litt uforsiktig, og bryr seg lite av og til, men vi må ikke glemme at han er ung, sier treneren til Dagbladet.

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut