-->

SKAL LØPE I 24 TIMER - RUNDT OG RUNDT

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Lørdag 23. november 2019 klokken 10:00 går startskuddet for den trettende utgaven av Bislett 24-timers.

Innendørsløpet på den flotte 546 meter lange løpebanen under Bisletts tribuner er Norges mest profilerte ultraløp, og det er stor rift etter startplassene til løpet.

Når løpet den 1. mai åpnet for å sikre seg en av de 160 startplassene gikk det bare 33 timer før løpet var utsolgt.

Siden har arrangøren hatt en strøm av henvendelser fra løpere som vil ære med, og noen av dem har fått kjøpt plass av andre som trekker seg av ulike årsaker.

Årets løp er også NM 24-timers, og dermed var trykket ekstra stort fra de norske, slik at «bare» 31 utenlandske deltagere har klart å sikre seg plass.

Deltagerne er alt fra rutinerte 24-timersløpere, som de norske rekordholderne Bjørn Tore Kronen Taranger (257,606 km) og Therese Falk (236,803 km) til løpets grand old lady; 77 åringen Oline Louise Yksnøy som har deltatt alle årene utenom ett.

Bislett 24-timers har i mange år blitt kalt «Norges lengste julebord», både på grunn av varigheten av (løps)festen, og på grunn av den gedigne serverings- og support-sonen.

Løpet har også en av Norges «galeste» speakere i Henning Lauridsen, advokaten og NBBL-mannen som fra 1. januar tiltrer som administrerende direktør i Eiendom Norge.

Lauridsen er den nordmann som har løpt flest 100-milesløp (161 km), og utholdenheten overfører han til et helt døgns hektisk aktivitet bak mikrofonen på Bislett, en attraksjon i seg selv.

Målgang er søndag klokken 10:00 for alle. I timesløp er jo alle deltagerne (unntatt de som har gitt seg tidligere) i mål samtidig, etter nøyaktig 24 timer. Klokken 11:00 er det premieutdeling både for Bislett 24-timers og for NM.

Arrangør er Norges klart største langløperklubb, Romerike Ultraløperklubb: http://www.romerikeultra.no

Se også: https://www.kondis.no/10-ting-du-ikke-trenger-aa-vite-om-bislett-24-timers.6262831-127695.html


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus