-->
Stormen Dagmar har gjort store skader i Hudiksvall. Foto: Åke Ekblom.

Stormen Dagmar har gjort store skader i Hudiksvall. Foto: Åke Ekblom.

SkanCup utsatt og flyttet

Herjingene etter stormen "Dagmar" er så store at arrangøren av årets 2. runde i Skandinavisk Cup ikke ser noen annen mulighet enn å både utsette og flytte arrangementet.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Etter dagens rekognosering av stormen Dagmars ødeleggelser på stadion og løyper i Hudiksvall, har Svenska Skidförbundet i samråd med arrangøren besluttet å flytte konkurransene til Åsarma 14.-15. januar, opplyser arrangøren på sin nettside.

Opprinnelig skulle runde nummer to av sesongens Skandinavisk Cup (SkanCup) vært arrangert i Hudiksvall, som ligger på den svenske øst-kysten, mellom Gävle og Sundsvall, i dagene 7.-8. januar.

- Årsaken til at konkurransene blir utsatt 1 uke er at også Åsarna må få tid til å rydde opp og få til gode konkurranseløyper, heter det videre.

- At vi tvinges flytte konkurransene er naturligvis beklagelig, men vi kan ikke styre over værets makter. Vi har jobbet veldig mye for å få nok snø og hadde lykkes med dette når stormen Dagmar kommer inn og ødelegger hele vårt arbeid. Dette er veldig kjedelig og beklagelig for oss og dere deltakere. Prioritet her er å få frem elektrisitet til husstander og kjørbare veier. Vi håper dere alle har forståelse for dette, står det også å lese hos arrangørene i Hudiksvall IF.

Etter vinterens første helg i SkanCup, tre renn i finske Vuokatti tidligere i desember, leder Martine Ek Hagen og Tour de Ski-uttatte Niklas Dyrhaug cupen sammenlagt.

Hjemmeside for Hudiksvall IF

Se også
Kritisk for Skandinavisk Cup (Langrenn.com-intervju med Svenska Skidförbundet i sakens anledning).


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus