Norges Skiforbund.

Norges Skiforbund.

SKIFORBUNDET TAR ANSVAR – AVLYSER 5. OKTOBER

NSF fortsetter på sitt eksemplariske spor

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Løssluppen omgang med koronaviruset har i høst gitt en betydelig oppblomstring av smitte og COVID-19 i befolkningen.

Blant områder som skiller seg negativt ut er hovedstaden, Oslo har blitt rødt territorium, det er bare å sky byen som pesten.

Norges Skiforbund har gjennom hele pandemien, fra Norge ble nedstengt, fremstått på eksemplarisk vis, i likhet med idretten for øvrig.

Nå tar Skiforbundet  nok en gang ansvar og avlyser et medietreff som skulle vært gjennomført 5. oktober, altså førstkommende mandag.

– Vi beklager avlysing av det planlagte medietreffet i Oslo mandag 5. oktober 2020 med alle elite- og paraløpere i forbindelse med Skiforbundet langrenns markedsdager, skriver forbundet i en e-post til Langrenn.com. 

– Bakgrunnen er den situasjon Oslo nå befinner seg i med tanke på utviklingen av Covid19-smitte, heter det videre, før NSF fortsetter;

– Vi tar nye smittevernsretninger til etterretning fortløpende, og strekker oss kun så langt det er forsvarlig. Vi ønsker å redusere risikoen for smitte mest mulig i respekt for alle involverte i markedsdagene.

– Smittebildet er komplekst og vi prioriterer alltid helsa først, også for de vi samarbeider med.

Om alle med like håndfast og stø kurs som Norges Skiforbund hadde manøvrert seg gjennom hverdagen, da ville vi alle langt raskere kommet oss gjennom denne annerledestiden.

Fordelen med det, det er at det er opp til oss alle hvor lenge dette skal vare, men det er samtidig også det som er den store ulempen – Det er dessverre for mange av oss som ikke makter og/eller ikke ønsker å lese kartet.

Langrenn.com sitt råd til alle er derfor; Gjør som Norges Skiforbund nå har gjort gjennom et helt halvt år – TA ANSVAR!!!

Geir Nilsen
Redaktør Langrenn.com


* Beitosprinten - Nasjonal åpning: Program| TV-tider| Værvarsel| Smøretips| Startlister| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut
Annonse


Annonse