-->
Marte Olsbu Røiseland med VM-medaljer fra verdensmesterskapet i Anterselva / Antholz 2020. Foto: Manzoni/NordicFocus.

Marte Olsbu Røiseland med VM-medaljer fra verdensmesterskapet i Anterselva / Antholz 2020. Foto: Manzoni/NordicFocus.

SKISKYTING: – Landslagsstrukturen vil ikke bli berørt

– Fått i oppgave å identifisere kostnadsbesparende tiltak

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Til tross for økonomisk usikkerhet i Norges Skiskytterforbund, har styret valgt å opprettholde dagens landslagsstruktur med sju landslag.

Det ble besluttet på et styremøte torsdag kveld.

Norges Skiskytterforbund har i dag to elitelag, to senior utviklingslag, to junior utviklingslag og et IPC-lag.

– Gjennom å opprettholde landslagsstrukturen bidrar vi til fortsatt positiv utvikling av idretten vår. Styret har fått flere tilbakemeldinger fra skiskytter-familien om å ta vare på dagens struktur og bidra til gode resultater for fremtiden. Disse signalene tar vi selvsagt på alvor, sier president i Norges Skiskytterforbund, Arne Horten.

Skiskytter-sesongen 19/20 bærer preg av sterke resultater både internasjonalt og nasjonalt, og i alle aldersklasser.

– Det har vært en utrolig sterk sesong der flere utøvere har prestert svært bra. I tillegg er det imponerende å se at yngre løpere presterer så godt både i verdenscupen, IBU Cup, EM og junior-VM.

– Det forteller oss at det jobbes svært godt ute i skiskytter-Norge og på de yngre landslagene, sier sportssjef i Norges Skiskytterforbund, Per Arne Botnan.

Covid-19 har rammet idretten hardt, og skaper store utfordringer for Norges Skiskytterforbund. Stans av all aktivitet får både sportslige og økonomiske konsekvenser, og grunnet lavere aktivitet er flere av forbundets ansatte helt eller delvis permittert.

– Administrasjonen har fått i oppgave å identifisere kostnadsbesparende tiltak, slik at vi står bedre rustet til å møte utfordringene som kommer som et resultat av koronaviruset. Men landslagsstrukturen vil ikke bli berørt, forteller Horten.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus