-->
Roger Mohaugen. Foto: Privat.

Roger Mohaugen. Foto: Privat.

Smørningsnyheter - Rode

Senior-eliten har holdt det gående noen uker, men først nå tar sesongen virkelig til for andre aldersrupper, i tillegg ruller også turrenn-sirkuset nå så smått i gang. I denne forbindelse har Langrenn.com tatt en prat med noen av de største innen skismørning. Først ut er Rode og Roger Mohaugen.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Langrenn.com har tatt en prat med er italienske Rode, som distribueres i Norge av Bj Sport.

Hos Bj Sport er Roger Mohaugen salgssjef, og han kan fortelle at det er på festesmørning nyhetene er å finne denne sesongen.

- Den nye TLine-serien til Rode består av tre festevokser og tre klistervarianter som alle har egenskaper som utfyller de tradisjonelle tørrvoksene og klisterene veldig godt.

Langrenn.com får også vite at TLine-produktene har råstoffer som gir svært godt feste, samtidig som man opprettholder best mulig glid.

Inntil nylig har disse produktene vært forbeholdt landslagsløpere, men nå er de altså å finne i en butikkhylle nær deg.

- Utover dette så lanserte vi i fjor en ny serie med glidprodukter, der det var endring i både utseende og innhold av råstoffer og fluor. I tillegg er de gode gamle smørningene som Rossa og Multigrade å finne i butikkhyllene i år også, rett og slett fordi de fortsatt holder høy standard, avrunder Mohaugen.

---

Rodes norske hjemmeside

Se også
Smørningsnyheter - Rode
Smørningsnyheter - Skigo
Smørningsnyheter - Swix
Landslaget har alt innen smørning


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut