Det var lite snø også da verdenscupen ble arrangert siste helgen før jul 2013 i italienske Asiago. Foto: Felgenhauer/NordicFocus.

Det var lite snø også da verdenscupen ble arrangert siste helgen før jul 2013 i italienske Asiago. Foto: Felgenhauer/NordicFocus.

Snømangel stopper Oberhof-renn

Oppdatert med mulig alternativ: Det jobbes på spreng med å finne et alternativt arrangørsted for verdenscupen i Oberhof på nyåret.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

De planlagte verdenscuprennene i skiskyting i tyske Oberhof på nyåret stoppes av mildværet. Ruhpolding kan bli nytt arrangørsted.

Varmegrader i Mellom-Europa skaper store problemer for flere skiarrangører.

Tirsdag ble det klart at Tour de Ski-etappene i Oberstdorf står i fare, og i Oberhof har man allerede gitt opp å arrangere verdenscuprenn i skiskyting.

Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) jobber på spreng med å finne et alternativt arrangørsted, og varslet at en avgjørelse trolig tas 27. desember.

Ruhpolding kan komme til å overta rennene.

– Vi ser i øyeblikket på alle muligheter, og prøver det vi kan for at verdenscuprennene skal forbli på tysk jord, sier pressetalsmann Stefan Schwarzbach i Det tyske skiforbundet.

Dersom både de lokale myndighetene i Ruhpolding og IBU sier ja til flyttingen, vil skiskytterne konkurrere i Ruhpolding to helger på rad.

Den tyske skiskyttermetropolen skal arrangere sine tradisjonsrike verdenscuprenn fra 13. til 17. januar.

Rennene i Oberhof skulle etter planen gått fra 7. til 10. januar.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus