Resultater: Hytteplanmila| Bygdøymila| Perseløpet| Ivar Formos Minneløp| Blodslitet| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| Langrenn Pluss| Uttak landslag og team| Podkast - Ski(d)nytt med Elin & Øyvind: Ep. 1| Ep. 2| Ep. 3| Ep. 4|
Ole Einar Bjørndalen er blant deltakerne i hundekjøringarrangementet Snørock på Sjusjøen. Collage: Langrenn.com. Foto: Creative Commons/Pixabay.com. Foto (innfelt): NordicFocus.

Ole Einar Bjørndalen er blant deltakerne i hundekjøringarrangementet Snørock på Sjusjøen. Collage: Langrenn.com. Foto: Creative Commons/Pixabay.com. Foto (innfelt): NordicFocus.

Snørock 2017 - Heftig vinteravslutning på Sjusjøen - Konkurrér mot Bjørndalen

I 2016 stakk Tomas Northug av med seieren i superfinalen. Blant andre Ole Einar Bjørndalen deltar i årets snørekjøresprint under Snørock på Sjusjøen 28.-29. april.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Arrangøren av Snørock ved Natrudstilen på Sjusjøen informerer følgende til nettavisen Langrenn.com:

Snørock er et uhøytidelig snørekjøreløp for to- og firbeinte i alle aldre, samt langdistanseløp som starter og kommer i mål på Natrudstilen.

Arrangementet starter fredag kl. 18.00. Lørdag kl 11.00 forventes langdistanse i mål, og snørekjøresprinten starter kl. 12.00

Snørock avslutter vintersesongen der den begynte, på Sjusjøen Skisenter Natrudstilen.  

For alle

Alle som har en hund kan delta. Hver 4. nordmann har hund eller nær relasjon til hund, og veldig mange jogger, sykler, sparker eller snørekjører med hunden sin. Vi håper å se flest mulig hunderaser, i alle størrelser.

Vi kjører heat på 900 meter med klasser under 16 år, over 16 år, turklasse og kjendisklasse. Til slutt ender de to beste fra hvert heat i Superfinalen. Man har mulighet for å konkurrere med storheter som Bjørndalen og Northug.

De aller minste kan delta i ”Bamseklassen” hvor de går en kort runde uten hund, med eller uten ski, men med startnummer og premiering. 

Det blir også arrangert langdistanseløp på ca. 18 mil. Her stiller flere av de beste norske kjørerne, kjent fra Femundsløpet, Finnmarksløpet og Iditarod.

Løpet starter fredag kl.18.00 på Natrudstilen, og har målgang lørdag ca. kl. 11.00 på Natrudstilen. Her vil publikum ha adgang til å hilse på hunder og kjørere.

Bankett

Vi avslutter Snørock og sesongen med en gedigen bankett med levende musikk og fantastisk mat fra Sjusjøen Kafe Lucky mat.

I fjor deltok 500 stk. på banketten, som hadde Madcon som kveldes høydepunkt. I 2017 har vi tatt høyde for 800 deltakere, og Staut, et av Norges beste live band, er klare for å underholde. Vi lover høy stemning.

Snørock arrangeres for 4. gang og har vært en stor suksess, som skyldes et godt samarbeid mellom Ringsaker Almenning, Natrudstilen Skisenter, Non-stop Dogwear as og hundekjørerklubber. Mange ildsjeler samlet på et sted.

En stor takk til Ringsaker Almenning som tilrettelegger og bidrar på en fantastisk måte.

Oppdatert info om alt som skal skje helgen 29. april kan man finne på www.snorock.no og Facebook-siden Snørock.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Aleksandr Bolsjunov etter seieren i Tour de Ski i vinter. Nå spørs det hvordan OL-sesongen blir for den russiske skistjernen, som har slitt med helsa siden juni. Foto: Morten Sætha

Mer trøbbel for Bolsjunov

Ny operasjon for den russiske langrennsstjernen, har slitt med helsa siden juni.

Oppdal_800x600

Skipropaganda fra Oppdal

Påskeføre i oktober.

Årets ildsjeler 2021: Tove Nyborg, Jan Erik Reinås, Odd Martinsen, Øistein Formo og Erik Christoffersen. Foto: NSF

Disse er kåret til årets langrennsklubber og ildsjeler

Odd «Stafett-Martin» Martinsen en av ti prisvinnere hedret på NSFs høstmøte

Annonse