-->

Startliste Hommelvik Grand Prix 2019

Tett på 160 løpere er ventet til Hommelvik Grand Prix - Rulleskirennet fra Hommelvik til Mostadmark.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Tor Helge Hansen opplyser til Langrenn.com at startlistene for Hommelvik Grand Prix lørdag 5. oktober er klare for spredning.

Arrangørklubben har selv over 20 løpere til start, blant disse sin egen særdeles sterke kandidat til tetstriden, Jan Thomas Jenssen.

Solide damer
Blant de aller mest profilerte navnene på riks- og internasjonalt nivå finner vi hos damene Anne Kjersti Kalvå (bildet øverst i saken) som skal bryne seg på Kathrine Harsem og Marte Skaanes med mange flere, totalt rundt 20 stykker.

Det blir også spennende å se hvor skarpskodd den tidligere juniorverdensmesteren Sofie Nordsveen Hustad er. 

Som vi skrev sist helg så viste hun veldig sterke takter i motbakkeløpet Oslos Bratteste, men uansett, på den tiden av året vi nå er, så er oppbygning inn mot sesongen viktigere enn hva resultatet i Hommelvik Grand Prix skulle bære bud om.

Langløpere mot allroundere
Det samme gjelder naturlig nok for herrene, det å få en god økt og gjennomkjøring er nå viktigere enn resultatlista (selv om de fleste nok ikke tenker det der og da når man først er på startstreken..).

I herrefeltet har vi, for å nevne noen, Didrik Tønseth, Andrew Musgrave, Chris Jespersen og vasaloppsvinner av året, Tore Bjørseth Berdal.

55 seniormenn stiller til start, det er ikke gitt at pallen består av de fire forannevnte eller Jan Thomas Jenssen som vi nevnte innledningsvis. For det er mange som utfordrer dem.

240 meter stigning
​La oss heller ikke glemme at det er cirka 15 juniordamer og oppunder 40 juniormenn som legger i vei samtidig med seniorene, altså klokka 13 lørdag 5. oktober 2019.

Samlet er det 240 meter stigning fra Hommelvik Sjøside og til mål i Mostadmark, distansen som skal gjennomføres er på cirka 15 km i fri teknikk.

Startliste alle klasser
Ungdom - Junior - Senior (nedenfor programmet i PDF-fila)


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut