Sjur Røthe

Sjur Røthe Foto: Geir Olsen

Steira ut - Røthe inn

Sommerens skade stopper Kristin Størmer Steira, mens Sjur Røthe har fått den siste plassen på morgendagens verdenscuplag blant herrene.
Tips en venn  Skriv ut

Kristin Størmer Steira kommer ikke til å gå lørdagens 10 kilometer klassisk i verdenscupen i Davos lørdag, melder landslagsledelsen. Hun har slitt med problemer i den ene foten, og det er det som er årsaken til at hun ikke går.

- Vi tar rett og slett ingen sjanser på å la henne gå, for det kommer jo større oppgaver senere i vinter, sier landslagstrener Egil Kristiansen til NTB.

Han kan melde at alle de andre jentene som er i Davos er klare for lørdagens verdenscuprenn. Tidligere fredag ble det også klart at svenske Charlotte Kalla ikke går lørdag. Det betyr at publikum blir snytt for superduellen mot Marit Bjørgen.

Sjur Røthe fikk den siste norske plassen på lørdagens 15 kilometer klassisk i sveitsiske Davos lørdag. De øvrige norske løperne blir Martin Johnsrud Sundby, Eldar Rønning, Simen Østensen, Roger Aa Djupvik, Odd-Bjørn Hjelmeseth og Petter Northug.

(NTB)


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut