Team Vestmarka. Collage: Langrenn.com. Foto: Privat.

Team Vestmarka. Collage: Langrenn.com. Foto: Privat.

STILLING LEDIG: Team Vestmarka søker ny sportslig leder og trenere

Team Vestmarka har 50-60 aktive juniorløpere og skal bygge et treningsmiljø på nivå med de beste i landet - både for topp og bredde.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Har du lyst til å være med å utvikle et av Norges beste miljø for juniorløpere?

Team Vestmarka har 50-60 aktive juniorløpere og skal bygge et treningsmiljø på nivå med de beste i landet - både for topp og bredde. 

Vi har utøvere som har som mål å bli best, satser knallhardt og på sikt ønsker å leve av å gå på ski. Samtidig er vi opptatt av å ta vare på utøvere som ikke nødvendigvis satser like hardt, men som ønsker å trene og utvikle seg på ski, og som er med å skape det gode sosiale miljøet i teamet.

Team Vestmarka er et klubbsamarbeid mellom klubbene Bærums Skiklub, Bærums Verk og Hauger, Jutul, Lommedalen, Haslum, Jardar og Holmen. I tillegg samarbeider teamet tett med Dønski VGS, toppidrett langrenn.

Ny sportslig leder
Nåværende sportslige leder har tatt på seg andre oppgaver i Norges Skiforbund, og vi trenger derfor ny sportslig leder for neste sesong.

Som sportslig leder er du ansvarlig for det sportslige opplegget rundt trening og konkurranser i Team Vestmarka. Du er ansvarlig for planlegging og organisering av trening, og du er selv aktivt med som trener.

Sammen med styret i Team Vestmarka velger du også ut trenerteamet vi skal ha neste sesong. Du vil også få ansvaret for å følge opp og veilede andre trenere.

Vi ønsker å ha på plass ny sportslig leder til å starte planlegging av neste sesong så snart som mulig.

Nye trenere
Team Vestmarka har mange dyktige trenere, men vi vokser og trenger flere nye trenere for neste sesong.

Vi søker dyktige trenere med relevant erfaring og som har tid og lyst til å hjelpe oss med å utvikle utøverne i Team Vestmarka til å nå sine mål.

Vi ønsker trenere som kan ta ansvar ute i felt i form av teknikkveiledning og gjennomføring av praktiske økter, men som også er innstilt på å følge opp utøvere med hjelp til treningsplanlegging og rådgivning.

Trenerteamet vil bestå av sportslig leder og 4-5 trenere. Det er lagt opp til tre ukentlige treningsøkter hvor trenerteamet vil rotere og fordele oppgaver. I tillegg er det en samling i måneden vår og høst.

Vi har ryddige forhold og tilbyr gode betingelser for sportslig leder og gode trenere.

Kontaktopplysninger
Er du interessert? Ta kontakt med sportslig leder eller styreleder i Team Vestmarka for en prat, eller send inn din søknad:

Sportslig leder
Pål Rise
risepal@gmail.com
Mobil: 481 72 128

Styreleder
Håvar Botterud
havarbotterud@gmail.com
Mobil: 928 97 415

---

Team Vestmarka er profileringspartner av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut