Elever og skiskyttere ved Sirdal videregående skole. Skolefoto.

Elever og skiskyttere ved Sirdal videregående skole. Skolefoto.

STILLING LEDIG: TOPPIDRETT SKISKYTING – SIRDAL VGS. SØKER LÆRER / TRENER

SØKNADSFRIST IDAG 25. APRIL

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Sirdal vgs er en liten skole der idretten står i sentrum. Vi har studieforberedende idrettsfag med toppidrett skiskyting og langrenn, samt breddeidrett med multisport og fotball. Skolen har en klasse på hvert trinn. Elevene bor på Øyghedlar elevheim som er drevet av Sirdal kommune.

Toppidrettselevene har via Sirdal Ski et opplegg når det gelder kveldstreninger, treningssamlinger og konkurranseopplegg. Trenerne i Sirdal Ski er normalt også ansatt på skolen som lærere i idrettsfag. Vi har mange søkere til toppidrett skiskyting, og trenger derfor å utvide staben.

 • Søknadsfrist: 25.04.2021
 • Arbeidsgiver: Agder fylkeskommune
 • Sted: Tonstad
 • Stillingstittel: Toppidrett skiskyting. Sirdal vgs søker lærer / trener
 • Stillinger: 1
 • Heltid / Deltid: Heltid
 • Ansettelsesform: Annet
 • Stillingsprosent: 100
 • Webcruiter-ID: 4374487309
 • Startdato: 01.08.2021
 • Søknad: Klikk her for å søke stillingen

ARBEIDSOPPGAVER

Undervisning i toppidrett - primært for elever som tar toppidrett skiskyting. Avhengig av utdanning og erfaring vil stillingen også tillegges undervisning i andre idrettsfag. Stillingen vil kunne utvides til en full stilling ved ansettelse som trener i Sirdal Ski Skiskyting.

I den stillingen ligger kveldstreninger, treningssamlinger og lokale/nasjonale konkurranser. For spørsmål ang. stillingen i Sirdal Ski Skiskyting kan Roger Grubben kontaktes på tlf. 919 99 796.

KVALIFIKASJONER

Den som ansettes i stillingen må kunne fungere som lærer og trener for skiskytterelever med høye ambisjoner. Undervisningskompetanse for idrettsfag i videregående skole er nødvendig for fast tilsetting, men andre med spesielt gode kvalifikasjonen innen skiskyting oppfordres også til å søke.

Stillingen passer også godt for en ung trener med ambisjoner fordi vi kan tilby god oppfølging av erfarne trenere. 

PERSONLIGE EGENSKAPER

Vi søker en lærer/trener med stort engasjement og gode formidlingsevner.  Du må ha evnen til å se den enkelte elev/utøver og du må ville bidra til et godt skole-, trenings- og arbeidsmiljø.

Gode evner til samarbeid og kommunikasjon er viktig på en liten skole der idrettsaktivitetene ofte griper inn i skolehverdagen. Fleksibilitet og tilpasningsevne er derfor viktige egenskaper i stillingen.

VI TILBYR

Vi tilbyr en spennende jobb på en skole med nærhet til elever og kollegaer. For stillingen på skolen gjelder tarifflønn etter kvalifikasjoner. For stillingen i Sirdal Ski Skiskyting er det lønn etter avtale. 

Stillingen på skolen er en fast stilling i 50%. Stillingen i Sirdal Ski Skiskyting er engasjement på vanlige vilkår for trenere i norsk idrett. Normalt har lærere på skolen stillingen i Sirdal Ski så lenge de har lærerstillingen. 

Lise Stø

Avdelingsleder skole

+47 - 97091480

--- ---

Roger Grubben

Sportssjef Sirdal Ski

+47 - 91999796

roger.grubben@sirdal.vgs.no

--- ---

Johan Vesteraas

Enhetsleder skole

+47 - 90912414

--- ---

SØKNADSFRIST: 25. april 2021

SØKNADKlikk her for å søke stillingen

--- ---

Bli med å utvikle regionen vår sammen med dyktige og engasjerte kollegaer! 

Hvis du brenner for å gjøre Agder til et enda bedre sted å leve, kan Agder fylkeskommune være arbeidsgiveren for deg.  Samfunnsoppdraget kan oppsummeres gjennom hovedmålet i Regionplan Agder 2030 om å utvikle Agder til en miljømessig, sosialt og økonomisk bærekraftig region i 2030 - et attraktivt lavutslippssamfunn med gode levekår.  I Agder fylkeskommune er et tillitsbasert medarbeiderskap og mestringsorientert ledelse grunnleggende for hvordan vi løser samfunnsoppdraget.

Fylkeskommunen er det regionale forvaltingsorganet som styres av det folkevalgte fylkestinget.  Agder fylkeskommune har over 3 000 kompetente ansatte som arbeider med videregående opplæring, høyere yrkesfaglig utdanning, tannhelse, samferdsel, fylkesveger, kollektivtransport, kultur og en rekke andre fagfelt innen regionale utviklingsområder. 


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse