Solfrid Braathen og Eldar Rønning til topps i Holmenkollmarsjen 2013. Foto: Magnus Nyløkken/Skiforeningen. Fotomontasje: Langrenn.com.

Solfrid Braathen og Eldar Rønning til topps i Holmenkollmarsjen 2013. Foto: Magnus Nyløkken/Skiforeningen. Fotomontasje: Langrenn.com.

Stor pågang for Holmenkollmarsjen

- Vi har nå passert over 3.700 påmeldte til Holmenkollmarsjen som i 2014 går 8. februar. Det er foran påmeldingen fra i fjor, og da ble det fullt i løpet av en liten uke, melder Mette Øinæs Habberstad, kommunikasjonssjef, i Skiforeningen til Langrenn.com.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Holmenkollmarsjen har de siste årene vært Norges tredje største turrenn, etter Birken og Skarverennet, forteller Mette Øinæs Habberstad videre før hun fortsetter;

- Men for oss er det ikke noe mål å bli størst mulig. Det viktigste er å fortsette å kunne tilby en best mulig opplevelse til alle deltagerne, om de kommer først eller sist i sporet. Derfor har vi også foran årets renn gjort flere grep, sier Øinæs Habberstad med referanse til Langrenn.com-artikkelen "Holmenkollmarsjen legger om løypa".

Skiforeningens kommunikasjonssjef forteller videre at det i år er totalt 5.500 plasser på 54 kilometers traséen.

- I januar vil vi åpne for eventuelle restplasser, dersom det skulle vise seg at noen av våre samarbeidspartnere ikke benytter alle plassene de har mulighet til, legger Mette Øinæs Habberstad til før hun avrunder;

I år har vi økt kapasiteten på 25 kilometeren med 400 plasser, og håper å også ha med oss 2.000 startende her.

Holmenkollmarsjens hjemmeside


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus