---
SKI TOUR: Totalt 3 av 6 etp: Kvinner- Menn| Tirsdag: Sprint: Finale: Kvinner- Menn| Prolog: Kvinner- Menn| Søn: 10/15 km: Kvinner- Menn| Lør: 10/15 km: Kvinner- Menn
---
Smøretips: Ski Tour
Martin Johnsrud Sundby i føringen foran Simen Sveen på 3. etappe av herrestafetten på Lillehammer. Foto: Modica/NordicFocus.

Martin Johnsrud Sundby i føringen foran Simen Sveen på 3. etappe av herrestafetten på Lillehammer. Foto: Modica/NordicFocus.

Sundby: - Vi må ikke bli historieløse

Martin Johnsrud Sundby hyller den norske bredden, men tror resultatene kan se annerledes ut resten av sesongen.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Søndag gikk han 3. etappe på laget som vant verdenscupstafetten i Lillehammer.

– Vi demonstrerer en bredde i norsk herrelangrenn som kanskje er unik. Det har vel ikke skjedd før at vi tar tredobbelt i en stafett.

– Vi har en enorm bredde, og det kommer bare susende opp nye talenter som driver og slår nedenfra og som har lyst til å være med å dominere verdenscupen om to-tre år.

– Der er vi unike. Slik jobbes det kanskje ikke i andre land. Dette er nasjonalidretten vår, dette er det vi stolte av, selv om det er en liten idrett, og det jobbes knallhardt over hele landet for å få fram nye skiløpere, sier Sundby.

Han minner også om at det ikke lurt å bli historieløs.

– Så kan du si at det ikke er bra og at det ikke skal være slik gjennom hele sesongen. Vi er nødt til å ha større bredde, men vi skal ikke bli helt historieløse heller.

– Det ble en russisk verdensmester i fjor, og det ble en svensk verdensmester i fjor, og i Sotsji plukket vi knapt en eneste medalje. Dette går opp og ned, og det kommer til å se annerledes ut resten av sesongen, mente Sundby.

---

Verdenscup
Lillehammer, Oppland - 6. desember 2015

Stafett - Menn (4 x 7,5 km)

1. Norge 1 1:13:25.7
2. Norge 3 +2.8
3. Norge 2 +14.8
4. Russland 1 +31.9
5. Russland 2 +42.1
6. Italia +43.6

Komplette resultater


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus