RESULTATER: Ski-NM: Tirsdag: 10/15 km: Kvinner- Menn| 800 FAGARTIKLER| SKIPLUKKER'N SVARER| TOPPTRENT SVARER: SVAR 1| SVAR 2| SVAR 3
Hans Christer Holund. Foto: Modica/NordicFocus.

Hans Christer Holund. Foto: Modica/NordicFocus.

SUVEREN SEIER TIL HANS CHRISTER HOLUND

– Jeg går til jeg er tom. Er jeg ikke tom etter tre timer, går jeg fire timer

Søndag avrundet Beitosprinten for guttas del med 15 km i fri teknikk.

Tips en venn  Skriv ut

Søndag avrundet Beitosprinten for guttas del med 15 km i fri teknikk. Etter å ha slått seg inn til 3. plass på 15 klassisk i går, gikk Hans Christer Holund enda bedre i dag og danset seg gjennom 15 km skøyting på en tid ingen andre var i nærheten av.

Vinnertiden ble 32 minutter og 36 sekunder og Hans Christer var med det 21 sekunder foran Harald Østberg Amundsen.

** Se eksklusivt Pluss-intervju med HC Holund: - Skal jeg vinne en femmil, må jeg være den som er minst sliten når det er igjen 10-20 kilometer av rennet

Harald ble U23-verdensmester forrige vinter og viste muskler hele veien i vindkastene på Beitostølen i dag. Etter 6 kilometer ledet faktisk Harald løpet.

Sjur Røthe kapret siste pallplass av de 90 påmeldte utøverne. Sjur gikk i mål på 33:08 og han må kunne sies å ha vært en litt slow starter (åpnet langsomt).

Ved passering etter 1 kilometer var Sjur på 62. plass, 8 sekunder bak, deretter 28. plass etter 2,5 km, ved 5 km 8. plass, ved halvgått distanse 6. plass, og etter 10 kilometer lå han på 3., en  plassering han holdt på alle passeringer derifra og inn.

Det er også verdt å merke seg innsatsen til Jon Rolf Skamo Hope, han leverte 4. plass i dag, samme plassering som i går. 22-åringen har noe stort på gang.

Nå venter noen dager restitusjon, deretter reise over til Finland, hvor Ruka Triple står for tur som verdenscupåpning fredag til søndag neste weekend.

** Se eksklusivt Pluss-intervju med HC Holund: – Jeg går til jeg er tom. Er jeg ikke tom etter tre timer, går jeg fire timer. Er jeg ikke tom da, går jeg fem timer. Men det pleier å ta tre-fire timer

Vi noterer oss også at Martin Johnsrud Sundby brøt rennet i dag over 15 km fri, mens han i går ble nummer 40 på 15 km klassisk. Martin har friplass til VM i Oberstdorf senere i vinter som følge av at han er regjerende mester fra Seefeld 2019.

Se også: Slik gikk det med damene (36 sekunders seiersmargin)

Beitosprinten - Nasjonal sesongåpning

22. november 2020

Beitostølen - Innlandet

---

MENN - 15 KM - INTERVALLSTART - Fri

1. Hans Christer Holund, Lyn Ski 32:36.20

2. Harald Østberg Amundsen, Asker SK 32:57.40

3. Sjur Røthe, Voss IL 33:08.20

* Komplette resultater med passeringstider


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse