-->
SWIX Triac Carbon Skate og SWIX S5 Pro. Foto: Swix Sport.

SWIX Triac Carbon Skate og SWIX S5 Pro. Foto: Swix Sport.

SWIX ERSTATTER HJUL: – Vi tar dette på største alvor

Under Toppidrettsveka i forrige uke skjedde alle rulleskiløperes store skrekk. Hjulene sviktet. Leverandøren ligger nå ekstra tett på hele verdikjeden for å følge opp sine kunder på beste vis.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

– Nå bytter vi alle hjulene på de aktuelle rulleskimodellene der det har vært tilfeller av at gummien har løsnet fra hjulet. Ingen skal behøve å gå og lure på om gummien kanskje skal løsne som følge av produksjonsfeil fra vår hjulleverandør, sier Bjørnar Myhren i SWIX.

BAKGRUNN: Frida Karlsson gikk på trynet – Skylder på defekte ski – Leverandøren legger seg flat

Sjeldent, men alvorlig
Det er hjul på ski av typen SWIX Triac Carbon Skate  og SWIX S5 Pro som potensielt er rammet av produksjonsfeilen. Disse har vært i handelen henholdsvis de siste to og tre årene. Eldre modeller er ikke rammet av feilen.

– Vi har i etterkant av denne hendelsen fått rapporter om at noen svært få kunder har hatt problemer med hjulene på skøyterulleski fra samme leverandør, sier Myhren.

Nå blir nye hjul sendt ut i sportsbutikker i inn- og utland så snart som mulig. De som har ski av de aktuelle modellene oppfordres til å ta kontakt med butikken der de kjøpte skiene, som også vil bistå med å skifte til de nye hjulene. Dette er selvsagt kostnadsfritt.

– Vi tar dette på største alvor, og beklager overfor de som har opplevd problemer. SWIX sine rulleski skal være trygge og våre kunders sikkerhet har vår høyeste prioritet. Vi er i dialog med produsenten av hjulene og har startet arbeidet med å sikre bedre standard og kvalitetskontroll, sier Myhren.

 

Skummelt når gummien løsner fra hjulet
Under Toppidrettsveka forrige uke meldte flere av løperne om problemer med utlånsskiene som var levert av SWIX.

Den svenske stjerneløperen Frida Karlsson trynet på 25-kilometeren under Toppidrettsveka forrige fredag nettopp grunnet denne produksjonsfeilen: Gummien løsnet fra hjulene midt i rulleskiløpet. Karlsson måtte bryte løpet, og arrangøren av Toppidrettsveka ser alvorlig på hendelsene.

---

Offisielt skriv distribuert fra SWIX i etterkant av ovenstående intervju med Langrenn.com:

Bytte av rulleskihjul
Under Toppidrettsveka opplevde SWIX at gummien løsnet fra felgen på noen av våre utlånte rulleski for skøyting, noe som dessverre førte til at enkelte utøvere ble utsatt for farlige situasjoner, falt og fikk konkurransene ødelagt. SWIX beklager dette og tar det fulle og hele ansvaret for denne hendelsen. Hjulene det er snakk om er fra et produksjonsparti som ikke har vært i ordinært salg, og det finnes ikke hjul fra dette partiet i markedet.

Vi har i etterkant av denne hendelsen fått rapporter om at noen svært få kunder har hatt problemer med hjulene på skøyterulleski fra samme underleverandør. Vi oppfordrer derfor alle som har kjøpt skøyterulleskiene SWIX S5 Pro og SWIX Triac Carbon Skate til å skifte til nye hjul på vår regning.

Nye hjul vil bli sendt ut i sportsbutikker i inn- og utland så snart som mulig. Ta kontakt med butikken der du kjøpte skiene, som også vil bistå med å skifte til de nye hjulene. Dette er selvsagt kostnadsfritt.

Vi er i dialog med produsenten av hjulene og har startet arbeidet med å sikre bedre standard og kvalitetskontroll. Vi tar dette på største alvor, og beklager overfor de som har opplevd problemer. SWIX sine rulleski skal være trygge og våre kunders sikkerhet har vår høyeste prioritet.

---

LES OGSÅ
* Frida Karlsson gikk på trynet – Skylder på defekte ski – Leverandøren legger seg flat


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus