-->
Ansatte ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø kan bruke ski helt frem til arbeidsstedet, med preparert løype nesten til døra. Foto: Eigill Fareth.

Ansatte ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø kan bruke ski helt frem til arbeidsstedet, med preparert løype nesten til døra. Foto: Eigill Fareth.

Sykehus med ski-in ski-out

Tips til Astrid Uhrenholdt Jacobsen - Verdens fineste jobbvei!

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

En stor del av de ansatte ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø kan bruke ski helt frem til arbeidsstedet, med preparert løype nesten til døra.

Hovednerven i løypenettet på Tromsøya er en ca. 10 kilometers trasé på langs av øya. Fra denne går det sidegrener til boligområdene. Det nyeste tilskuddet er en arm ned til sykehuset.

Bygningene på bildet tilhører UNN, og løypa stanser bare noen meter fra nærmeste vegg. Fra endepunktet er det 50–60 meter til hovedinngangen, atskillig kortere enn fra de fleste parkeringsplassene ved sykehuset.

Universitetet er nærmeste nabo til UNN, og også ansatte og studenter herfra har nytte av sideløypa.

Skiløypene i Tromsø er flittig brukt både av aktive og mosjonister. Kommunen bruker mye ressurser på preparering i den lange snøsesongen.

Som oftest er løypene klare når folk skal på jobb.

Da personen på bildet passerte fotografen denne solrike ettermiddagen i april, utbrøt hun spontant: "Verdens fineste jobbvei!"

Dette må da være et aktuelt sykehus å søke seg til når studiene er vel avsluttet? Tipset går til Astrid Uhrenholdt Jacobsen og alle andre som interesserer seg for både langrenn og helsefag.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus