Fra Birkebeinerrittet 2010. Foto: Ola Jordheim Halvorsen.

Fra Birkebeinerrittet 2010. Foto: Ola Jordheim Halvorsen.

Sykkelrittenes Birken-helg

Fredag til søndag arrangeres det fem forskjellige sykkelritt under Birkebeiner-paraplyen. Det sparkes i gang med FredagsBirken, UltraBirken og BarneBirken fredag, og til selve Birkebeinerrittet lørdag forventes 16.500 deltakere.

Tips en venn  Skriv ut

Birkebeinerrittet 30. august
Birkebeinerrittet er verdens største terrengritt og arrangeres for 22. gang lørdag 30. august. Start er på Rena og mål er på Lillehammer. Løypa er 92 km og går i flott skogs- og fjellterreng. Vi forventer 16.500 deltakere i årets ritt. Alle som er 17-24 år samt utenlandske statsborgere bosatt i utlandet kan fortsatt melde seg på. For øvrige deltakere er rittet fulltegnet.

FredagsBirken sykkel 29. august
FredagsBirken er et mer trimpreget arrangement dagen før det ordinære Birkebeinerrittet. I år arrangeres FredagsBirken for 7. gang. Traseèn er den samme som det ordinære rittet. Løypa er 92 km med start i Rena sentrum og målgang utenfor Håkons Hall på Lillehammer. Det er tidtaking for alle som deltar men ingen merkekrav. FredagsBirken inngår i Birkebeinertrippelen. Vi forventer 4000 deltakere. Påmelding kan gjøres frem til dagen før rittet.

UltraBirken sykkel 29. august
UltraBirken arrangeres for 5. gang i år. Dette er et terrengritt for de tøffeste tøffe. Start er på Rena og målgang på Lillehammer. Løypa er 120 km og har 2450 høydemeter. Løypetraseen kunngjøres mandag før rittet. Det er 600 deltakerplasser, og det er fortsatt noen ledige plasser.

BarneBirken sykkel 29. og 31. august
BarneBirken sykkel arrangeres på Rena fredag 29. august og på Lillehammer søndag 31. august. På Rena er start og mål på Rena torg. På Lillehammer er start og mål på Birkebeineren Skistadion, skiskytterarenaen. Alle som er 0-11 år kan delta og det er påmelding helt frem til start. Det er aktiviteter med blant annet ansiktsmaling og ballongartist i start- og målområdet.

UngdomsBirken 31. august
UngdomsBirken sykkel er for alle mellom 12 og 16 år og arrangeres i år for 9. gang. Start og mål er på Birkebeineren Skistadion, Lillehammer. Løypa er på 16 km og er lik for alle klasser. Det er ledig plass og påmelding kan gjøres frem til dagen før rittet.

Mer informasjon på www.birkebeiner.no.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse