-->
Team Jumbo-Visma søker inspirasjon blant nye idretter og ser flere likhetstrekk med langløp på ski og sykkelsporten.

Team Jumbo-Visma søker inspirasjon blant nye idretter og ser flere likhetstrekk med langløp på ski og sykkelsporten.

Team Jumbo-Visma med sykkelstjernen Primoz Roglic på plass ved Marcialonga og Visma Ski Classics

Den norske bedriften Visma er som navnene tilsier en sentral aktør både bak det proffe sykkellaget Jumbo-Visma og langløpscupen på ski, Visma Ski Classics. Søndag smelter de alle sammen i forbindelse med Marcialonga.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Et av verdens beste sykkellag, Team Jumbo-Visma, skal la seg inspirere og forhåpentligvis få ny kunnskap når de i helgen følger Marcialonga, en del av langløps-touren Visma Ski Classics.

Det norske IT- og teknologiselskapet Visma er både tittelsponsor for langløps-touren Visma Ski Classics i tillegg til å være en av hovedsponsorene til det nederlandske sykkellaget Team Jumbo-Visma. Nå bidrar Visma til å bringe ski og sykling tettere sammen under Marcialonga. Visma har invitert sykkellaget til å følge med til Nord-Italia og den den sjette etappen av Visma Ski Classics.

En av de som skal være med til Italia for å overvære Marcialonga er Primoz Roglic, rangert som verdens beste syklist. Slovenske Roglic er imidlertid godt vant til vintersport, og han startet sin idrettskarriere med skihopping før han siden har satset alt på å gå til topps som landeveissyklist. I 2019 ble Roglic tredjemann under Giro d'Italia, og han vant Vuelta a España, Tirreno-Adriatico og Tour de Romandie.

– Visma Ski Classics har helt siden starten for ti år siden hentet inspirasjon fra sykkelsporten. Med blant annet lidenskap for lagene, lagstrategi under rennene og ekstra spenning med innlagte sprint- og klatrepoeng, er det mange elementer i vår langløps-tour som er inspirert av sykkelsporten. Vi gleder oss til å dele kunnskap og erfaringer under Marcialonga med Team Jumbo-Visma, sier David Nilsson, administrerende direktør i Visma Ski Classics.

Forventningene er gjensidige før helgens møte i Marcialonga.

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Visma Ski Classics. Det er en ny verden for oss, men vi ser allerede flere likheter mellom idrettene, i treningen og i organisasjonen. Takket være Visma kan vi nå lære enda mer og bli bedre kjent. Med vårt utviklingsteam bestående av unge syklister trente vi på ski på Sjusjøen før jul, og vi syntes det var et godt tillegg til treningsprogrammet vårt. Primoz Roglic har allerede fortalt oss mye om langrenn, og kanskje vil det inspirere oss til å se nye muligheter, sier Richard Plugge, administrerende direktør i Team Jumbo-Visma.

Om Visma
Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer prosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 10 000 ansatte, 1 000 000 kundekontrakter og en omsetning på NOK 11 389 millioner i 2018, er Visma et av Europas ledende softwareselskap. Se visma.no og visma.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus
Anders Aukland. Foto: Børre E. Helgerud / Team Ragde Eiendom.

ANDERS AUKLAND OM MOTGANG

– DET VIKTIGSTE SKJER I DITT EGET HODE

Illustrasjonsbilde. Foto: Creative Commons/Pixabay.com.

BRUTALE KRAV MOT SKIFORBUNDET: Krever at de stiller med 3,5 millioner kroner per NM-døgn

Sier til Langrenn.com Pluss: – Krav og betingelser vi ikke har sett før

Bjørn Dæhlie omkranset av DÆHLIE-ambassdører.

DÆHLIE SØKER 5 AMBASSADØRER

– Du blir en viktig brikke