Team Koteng-løpere på rulleskitrening på Mallorca. Foto: Privat.

Team Koteng-løpere på rulleskitrening på Mallorca. Foto: Privat.

Team Koteng inviterer deg med til Mallorca

Tips, triks og oppfølging fra langløpsekspertene på Team Koteng.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Bli med Team Koteng på samling på Mallorca

De gode og stabile treningsforholdene på Mallorca er godt kjent i langrennsmiljøet.

Spesielt mot slutten av høsten når det hjemme i Norge er varierende vær som vanskeliggjør treningen på en god måte kan løsningen være å dra sørover til Mallorca.

Nå har du sjansen til og være med noen av verdens beste langløpere på samling. 23-30 oktober skal Team Koteng på en åpen samling. Her får du tips, triks og en oppfølging man ellers sjelden har mulighet til.

Samlingen er orgiansert i samarbeid med https://www.rollerskimallorca.com/. Manu Rullan, en lokal skiløper fra Mallorca sørger for full oppfølging til alle under samlingen. Vi bor på Fergus Hotel i Port de Sóller, midt i hjertet av øyen.

Her kan man gå lange motbakker eller langs fine flater. Med følgebil får man service underveis, og er man utrygg nedover på rulleski kan man hoppe inn i følgebilen. For løping finnes det utallige flotte stier og fjell man kan prøve seg på.

I tillegg til gode treningsmuligheter blir det foredrag og tips fra eliteløperne i Team Koteng. Her kommer de til å dele sine erfaringer både når det gjelder trening og konkurranse.

Hvis man ønsker kan man leie fullt treningsutstyr under hele samling, slik at man slipper å ta med masse utstyr til Mallorca.

Gå inn på https://www.rollerskimallorca.com/, ta en titt på opplegget og meld deg på.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut