Resultater: Rosa sløyfe-løpet| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| Langrenn Pluss| Uttak landslag og team| Podkast - Ski(d)nytt med Elin & Øyvind: Ep. 1| Ep. 2| Ep. 3| Ep. 4|
Ånund Lid Byggland. Foto: Erik Borg.

Ånund Lid Byggland. Foto: Erik Borg.

Team LeasePlan Go henter inn egen allrounder foran König

- Ånund Lid Byggland fra vårt eget allround-lag hentes opp for en helg med langløp, opplyser Emil Søbak Gundersen til Langrenn.com. I tillegg låner de også inn en mann fra rekruttlandslaget.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Det har ikke helt gått veien for Team LeasePlan Go denne sesongen om vi tenker langløpsdelen av teamet. Allrounderne på sin side har stormet inn til topplasseringer i verdenscupen, NM og sågar et NM-gull har de innkassert.

- Etter et løp i Sveits i La Diagonela som ikke var det store, så vi bedre takter i Italia og Marcialonga forrige helg, understreker manager Emil Søbak Gundersen.

- Men til tross for fremgang så var bilde alt annet en våre oransje farger. Det var grønt og gult så langt øyet kunne se da kransen ble delt ut i Cavalese, sier han videre med Team Centric og Team United Bakeries i tankene.

- Hva tenker du om dette?

- Dette er selvfølgelig ikke vi i Team LeasePlan Go fornøyde med og vi må bare fortsette å krige for å få sesongens første pallplass i Swix Ski Classics!

Derfor henter de nå opp Ånund Lid Byggland fra allround-laget til innsats i kommende helgs König Ludwig Lauf, sesongens 3. renn i Swix Ski Classics.

- Ånund har mange av ferdighetene som trengs for å lykkes i Oberammergau. Det blir spennende å se om han holder hele veien, sier Søbak Gundersen og fortsetter;

- Det samme gjelder Sindre Bjørnestad Skar. Sindre aksler vår skidress i König dersom ingen blir syke i Toblach eller under U23-VM i Val Di Fiemme.

- I morgen går Sindre U23-VM-sprint og vi er veldig glade for å få låne ham fra Norges Skiforbunds rekruttlandslag.

Med ovenstående som utgangspunkt blir det følgelig et 7-mann stort Team LeasePlan Go i König Ludwig Lauf.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse