Henrik H. Kvissel. Foto: Erik Borg.

Henrik H. Kvissel. Foto: Erik Borg.

Team United Bakeries: - Den råeste sesongen noen gang

Etter seier til John Kristian Dahl i både Vasaloppet og Birken, går Team United Bakeries for nok en førsteplass under helgens finalerenn i Ski Classics, Årefjällsloppet.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

På lørdag går siste renn for sesongen i Visma Ski Classics, og Team United Bakeries er klare for å stå øverst på pallen nok en gang.

Etter seier til John Kristian Dahl i både Vasaloppet og Birkebeinerrennet har de store forhåpninger om å nå målet.

- Laget går alltid for seier, så drømmen er å ta denne "trippelen", og kopiere det Petter Eliassen gjorde sist sesong, sier lagets manager, Henrik Kvissel.

- Seier i finalen hadde gjort dette til den råeste sesongen vi har hatt noen gang, fortsetter han til Langrenn.com.

Allikevel tror Kvissel det er ganske åpent om hvilken utøver som kommer til å gå først over målstreken under lørdagens langløp i Sverige.

- Jeg vet lite om hvordan de andre lagene har brukt påskeferien, så det kan bli spennende å se.

- Fra Team United Bakeries tror jeg Tore Bjørseth Berdal og John Kristian Dahl har gode sjanser. I tillegg har Johan Kjølstad tatt et skritt videre etter et lite nederlag i Birken, og er sugen på revansj, fortsetter Kvissel.

- Både Petter Eliassen og Anders Aukland var med i spurtoppgjøret i Birken, og kommer helt sikkert til å bli tøffe motstandere denne gangen også, legger han til.

På jentesiden kan han bekrefte at lagets to løpere, Astrid Øyre Slind og Masako Ishida, har hatt en god oppladning gjennom påskeuka.

- Slind var skuffet etter Birken, og ønsker å vise hva hun er god for i finalen. Når det gjelder Ishida vet jeg at hun har trent godt de siste ukene, og har lyst til å være med i kampen, avslutter Kvissel.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus