For 3. gang på rad får John Kristian Dahl seiersskysset av Vasaloppets kranskulla etter triumfen i 2017-utgaven av det 9 mil lange løpet. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

For 3. gang på rad får John Kristian Dahl seiersskysset av Vasaloppets kranskulla etter triumfen i 2017-utgaven av det 9 mil lange løpet. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Team United Bakeries er historie - Team Koteng er Trøndelags nye langløpslag

- Sammen skal vi bygge og videreutvikle langrennssporten i Trøndelag, sier manager Bernhard Rønning.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Team United Bakeries er historie etter 10 fantastiske år i langløpssirkuset. Fra og med i dag heter laget Team Koteng.

Ny hovedsponsor for tredobbelt Vasalopp-vinner John Kristian Dahl & co er Koteng Eiendom AS.

- Vi er utrolig fornøyd med å få med oss en bauta i trøndersk næringsliv som Koteng Eiendom, sier manager Bernhard Rønning.

- Siden teamet har base i Trondheim er Koteng en perfekt samarbeidspartner. Sammen skal vi bygge og videreutvikle langrennssporten i Trøndelag.

Teamet har i en årrekke vært et av verdens beste langløpslag og har som målsetting å befeste en posisjon som det aller ypperste teamet.

- Vi håper å kjempe både om den gule ledertrøya og seieren i lagcupen sammenlagt i Visma Ski Classics. Enkeltseire i de store rennene som Vasaloppet, Marcialonga og Birkebeinerrennet blir viktigst, sier Dahl.

Årets sesong starter i sveitsiske Pontresina i førstkommende helg med en prolog, før det helgen etter settes virkelig igang med La Sgambeda i Italienske Livigno.

- Samtidig som vi er veldig stolte av å kunne presentere en ny hovedsponsor ønsker vi også å uttrykke en stor takknemlighet overfor Remi Goulignac og United Bakeries for et fantastisk samarbeid gjennom 10 år, sier Rønning

- Det har vært en utrolig reise med de tre Vasaloppseirene til John Kristian Dahl som høydepunkt. Vi vil takke for at vi har fått delt dette med alle i United Bakeries. 

Se også
* Uttak Team Koteng 2017/2018


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut