-->

Terminlista reddet videre satsing

Langrenn.com følger sprinterne.

Sesongen startet med en 8. plass til Elden i Dusseldorf. Til fredag er det alvor igjen for Trond Einar med skandinavisk skøytesprint på Gåsbu.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Denne sesongen er det 8 WC renn i sprint, i tillegg til en VM-øvelse i fristil. Dette er noe som passer en av våre aller fremste skøytesprintere perfekt.

- Flere sprintrenn og skøytesprint i Val di Fiemme var viktig for fortsatt toppsatsing på meg, sier Trond Einar Elden til Langrenn.com

Foran denne sesongen ble landslagstrukturen noe forandret. I år har sprinterne kjørt mange samlingsdøgn sammen med resten av eliteløperne. Samtidig som det er lagt opp til flere intensive og kortere samlinger.

- Vi har nok kjørt mer hardt på flere av samlingene enn tidligere med bl.a. et skikkelig testrenn på hver samling. Ved siden av dette er det blitt fokusert mer på styrke, sier Elden.

Denne sesongen har både Trond Einar og Tor Arne Hetland lagt mer vekt på eksplosiv styrke i treningsarbeidet.

- Vi har hatt en ukentlig trening med Katarina Sederholm som er dyktig på denne typen styrketrening. Vi har trent både rykk, støt og pullover. Det skal bli spennende og se hvordan dette slår ut utover sesongen, sier Elden. Som denne sesongen håper på å forbedre sin gode merittliste med hele 19 besøk på WC pallen.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut