-->
solbakken_lite

Terminlisten kan bli forandret

Leder av langrennskomiteen i skiforbundet, Hermod Bjørkestøl, sier det kan bli aktuelt å la sprinten gå den første dagen av norgescuphelgene neste sesong.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Håvard Solbakken rettet her på Langrenn.com i helgen kritikk mot oppsettet på årets terminliste. Han mener at sprinten må gå den første dagen i en konkurransehelg slik at også sprinterne kan gå begge distanser. Slik det er nå står mange av de beste sprinterne over de vanlige rennene for å spare seg til sprinten.

Hvorfor det er slik at sprintrennene alltid går på søndag kan ikke forklares. Leder i langrennskomiteen, Hermod Bjørkestøl, sier at det trolig ikke finnes noen forklaring i det hele tatt.

- Jeg tror faktisk det er helt tilfeldig. Skal jeg være helt ærlig, har jeg ikke tenkt på denne problemstillingen, sier Bjørkestøl til Avisa Nordland.

Han mener Solbakken avgjort har et poeng og regner med at det skal være enkelt å bytte om på konkurransene dersom forbundet, kretsene og landslagsledelsen deler Solbakkens synspunkter.

- For inneværende sesong er terminlistene spikret. Men det er godt mulig at vi gjør ting annerledes til neste år, sier Hermod Bjørkestøl.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut