Her fra en tidligere utgave av Utflukt i Trysil. Foto: Martin I. Dalen/Utflukt

Her fra en tidligere utgave av Utflukt i Trysil. Foto: Martin I. Dalen/Utflukt

Terrengsykkels Utflukt til Trysil i 2016

- Vi synes det er utrolig artig at Utflukt legger stisykkelfestivalen til Trysil også i 2016, forteller Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder i Destinasjon Trysil.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

23.-26. juni 2016 er det klart for sommerens Utflukt.

Stisykkelarrangementet arrangeres for fjerde året på rad i Trysil. Terrengsykkel i samarbeid med Destinasjon Trysil er arrangør, og de gleder seg til å nå nye høyder!

Utflukt er sykkelarrangementet uten stoppeklokke og startnummer, og fjorårets rekordtall i antall deltakere vitner om at dette er noe folket vil ha.

– Vi er meget godt fornøyde med fjorårets arrangement. 500 er rekord i antall deltakere. Vi merket oss mange nye i fjor, at det er økning i antall jenter og i tillegg er det langt flere som kommer sammen med familien, forteller festivalsjef Anders Kunze i Fri Flyt.

– Det snakkes om de flotte stiene i Trysil, om Gullia og Trysil Bike Arena. Vi håper dette er en motivasjonsfaktor for flere til å melde seg på. I 2016 forventer vi 650 stisyklister til det 10. Utflukt.

* Film fra Utflukt 2015 ser du her.

Flere nyheter i Trysil Bike Arena
Utflukt er en helg fylt med guidede sykkelturer, teknikk-kurs, stand-up, pølsegrilling og mye mer.

Demo av stisykler er også spennende innslag og det vil bli mulig å teste sykler fra blant annet Trek, Canyon, Merida og Cube.

I 2015 åpnet Trysil 10 km med nybygd sti til den helgen arrangementet startet.

Byggingen av flere kilometer fortsatte utover sommeren og høsten, og når Utflukt 2016 starter den 23. juni vil flere kilometere med nybygd sti å stå klart.

En annen nyhet i 2016 er flytsti i Trysilfjellet med link via Knettsetra.

– Stiene som bygges i Trysil Bike Arena er helt rett i forhold til vårt konsept, sier Anders Kunze.

Folk som var med på Utflukt i de tre foregående årene vil oppleve nye og uutforskede stiperler. Både de bygde stiene i Gullia, men også naturlige stier i skog og mark som merkes og tilrettelegges.

– Her kan vi tilby utfordringer både for de drevne stisyklister og for de som akkurat har begynt å hive seg på stisykkeltrenden. Dette er grunnen til at vi liker å holde Utflukt i Trysil, sier festivalsjef Anders Kunze i Fri Flyt

Stieldorado i Trysil
– Vi synes det er utrolig artig at Utflukt legger stisykkelfestivalen til Trysil også i 2016. Det er helt i tråd med den satsingen vi gjør på stisykling, som skal gjøre oss til Skandinavias største stisykkeldestinasjon.

– I 2016 er det spennende nyheter på gang og det skal bli gøy å vise dette frem for de ivrigste stisyklister fra Norge og Sverige.

– Det er bra å få tilbakemeldinger underveis i vår utvikling av Trysil Bike Arena og dette er med på å sette oss på kartet som stisykkeldestinasjon, forteller Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder i Destinasjon Trysil.

* Følg med på utviklingen av Trysil Bike Arena her.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus