Thomas Alsgaard fra Team LeasePlan Go sin samling i Nannestad en tidligere sesong. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Thomas Alsgaard fra Team LeasePlan Go sin samling i Nannestad en tidligere sesong. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Thomas Alsgaards lag bytter navn: - Mange og store endringer

Overfor Langrenn.com oppsummerer Thomas Alsgaard alle endringer gjort på hans team foran den nye sesongen:

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Thomas Alsgaard, eier og manager i Team LeasePlan, melder følgende til Langrenn.com:

Team LeasePlan Go endrer navn til Team LeasePlan
Ingen dramatisk endring - kanskje - men strategisk viktig i forhold til en langsiktig plan for laget og vår samarbeidspartner LeasePlan. Og den symboliserer godt den våren vi har lagt bak oss. En vår preget av endringer.

Mange endringer. Og store endringer. Og det er spennende. Endringer gir rom for videre utvikling. Å tørre å velge bort det vi tror er perfekt, gir rom for nye muligheter og noe enda mer perfekt.

Emil Weberg Gundersen går til Norges Skiforbund. Det betyr at undertegnede tar over ansvaret som daglig leder. I tillegg kommer Hans Kristian Stadheim inn som trener på fulltid. 

Hans Kristian har bygd opp en voldsom kompetanse på NIH, og gjennom sitt arbeid med suksessrike løpere i Lyn Ski. Hans teoretiske erfaring + min praktiske erfaring - dynamitt!

Etter uhorvelig mange år med Swix blir det Trimtex som får ansvaret for å kle oss i tigerdresser denne vinteren. Vi jobber for fullt med design - dog er konkurransedressen hellig - vi er LeasePlan TIGRE!

Laget for neste sesong er nå endelig klart:
Langløp: Lina Korsgren, Petter Eliassen, Stian Hoelgaard, Anders Mølmen Høst, Kjetil Dammen, Torgeir Thygesen.

Allround: Andrew Musgrave, Pål Trøan Aune, Daniel Stock, Gjøran Tefre.

Det er en glede å ønske første jente velkommen på laget. Jeg har stor tro på at vi kan hjelpe Lina til å nå sitt mål - gul trøye - til vinteren.

Gul trøye er selvsagt målet for gutta også. Petter har vunnet de siste to årene, og går for en ekte hattrick!

Nytt på langløp er at Torgeir Thygesen har forlatt allround, og satser nå 100% på Visma Ski Classics. Han har en enorm kapasitet kombinert med ekstrem toppfart, og vil med riktig trening kunne kjempe om gult allerede til vinteren.

To gule trøyer, ungdomstrøya og sammenlagtseier er naturlige mål for langløperne neste vinter. Vi er - og skal være - verdens beste privatlag!

For allroundere er WC og VM i Lahti målet. Nåløyet er trangt, men en plass på det norske laget - og med det medaljesjanser - i Lahti er absolutt realistisk.

Andrew Musgrave er selvskreven på det britiske laget, og har VM-medalje som sesongens hovedmål. Jeg vet han er god nok for det! Hvor kult hadde det ikke vært med britisk VM-gull?

Det går mot en beinhard vinter for alle våre 21 tigre. Løpere, trenere, ledere og ikke minst smørere. Og særlig langløperne får sin hardeste sesong noensinne. 13 helger med langløp! Inkludert Kina…!? Alt på NRK!

Vi skal møte godt forberedt. Vi kommer til å pushe hverandre, og hjelpe hverandre mer enn noen gang. 

Vi kommer til å gjennomføre det tøffeste samlingsprogrammet noensinne. Totalt 74 samlingsdøgn skal tilbakelegges før det braker løs på Beitostølen. I tillegg til alle offisielle rulleskirenn.

Vi er et lag uten verdenskjente profiler, men samhold og samarbeid er vårt våpen. Ingen er større enn laget, og som lag er vi best!


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus