-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Lysebotn Opp| BLINK (alle renn)| Andre konkurranser
Beitost�len 14112009. Vetle Tyli. .  Foto: Geir Olsen

Beitost�len 14112009. Vetle Tyli. . Foto: Geir Olsen Geir Olsen

Thyli og Myhre totalvinnere i Ulsjøløpet

Vetle Thyli, Raufoss IL langrenn og Marthe Katrine Myhre, Gjøvik skiklubb vant henholdsvis herre og dameklassen i det tradisjonsrike Ulsjøløpet som ble avviklet på Vest-Torpa skjærtorsdag.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Marthe Katrine Myhre har vunnet flere ganger tidligere, og sikret seg nå andre napp i vandrepokalen. Vetle Thyli, som gikk sitt andre Ulsjøløp, vant med 26 sekunders margin til Ulsjøløp-spesialisten Espen Østlien fra samme klubb. Som en kuriositet kan nevnes at bestefar, Nils Slåttsveen, vant Ulsjøløpet i 1966 !! Og tante, Sissel Slåttsveen, vant dameklassen i 1975 !!

Det var så vidt plussgrad og lett snøvær under rennet. De aller yngste herreløperne hadde nok litt tyngre forhold med snø i sporet. Men ellers ble forholdene bra etter de siste dagers store snøfall. Rennet var besøkt av 138 konkurranseløpere og et åttitalls trimmere uten tidtaging.

Det var i Thyli’s klasse vi fant mange av de beste tidene. Kristian Braathen, Høybråten og Stovner, var 28 sekunder etter og Petter Soleng Skinstad, Vind il stilte i renn igjen etter sjukdom, og var 35 sekunder etter Thyli. Sportssjef Skinstad hentet seg smijern for sin 2.plass etter Geir Strandbakke i M 46-50 år, og landslagssmører Ronnie Frydenlund Hansen vant klasse M 31-35 år på en tid som var bare 1,43 etter Thyli.
 
Mange løpere i Ulsjøløpet har vært med i en årrekke. Et par stykker gikk for 47.gang av de 52 som er arrangert. Mange gikk for jubileumsutmerkelser også denne gang. Den som var kommet lengst av disse var Ketil Sollien fra Torpa ski, som gikk for 40.gang.

Resultater:
Ulsjøløpet 2010

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut