SNARVEIER mellom nyhet 2 og 3| NORGESCUP SENIOR: FREDAG: Sprint: Finale: Kvinner- Menn| Prolog: Kvinner- Menn| SISTE VM-RESULTATER: FREDAG: Stafett: Menn| TORSDAG: Stafett: Kvinner| ONSDAG: 15 km: Menn| TIRSDAG: 10 km: Kvinner| 800 GULLARTIKLER| SKIPLUKKER'N SVARER
Illustrasjonsbilde. Foto: Rasmus Kongsøre/Langrenn.com.

Illustrasjonsbilde. Foto: Rasmus Kongsøre/Langrenn.com.

Tingelstad og Ek Strøm best i Julegranrennet

OPPDATERT med komplette resultater: Julegranrennet på Lygna Skisenter lørdag ble vunnet av Hanne Tingelstad og Mads Ek Strøm, henholdsvis fra Brandbu IF og Bærums Verk IF.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Hanne Tingelstad var 41 sekunder bedre enn Agnes Karlseng fra Lyn Ski på de 5 kilometerne damene gikk. Pia Helene Paulsen fra Rustad IL ble nummer tre.

Det var dog i juniorklassen at de aller raskeste dametidene kom. Aller raskest var Ingvild Øye fra Hovdebygda IL. Hun brukte 16 minutter og 48 sekunder på de 5 kilometerne.

Herrenes seniorklasse ble vunnet av Mads Ek Strøm, 19 sekunder foran Mads Granrud Madsgård fra Konnerud og Team Hadeland, mens Svein Halvor Dahl fra IL Skarphedin og Team Synnfjell tok 3.-plassen.

---

Julegranrennet
Gran, Oppland - 28. desember 2013

Kvinner sr., 5 km klassisk

1. Hanne Tingelstad, Brandbu IF 17:42
2. Agnes Karlseng, Lyn Ski - Ski 18:23 +00:41
3. Pia Helene Paulsen, Rustad IL 19:45 +02:03
4. Anniken Bratlie, Kjelsås IL - ski 19:59 +02:17
5. Kari Svingheim, Grindvoll IL 21:56 +04:14
6. Ida Brænden, Gran IL 24:37 +06:55

Menn sr., 10 km klassisk
1. Mads Ek Strøm, Bærums Verk IF 29:40
2. Mads Granrud Madsgård, Konnerud IL/Team Hadeland 29:59 +00:19
3. Svein Halvor Dahl, Skarphedin, IL/Team Synnfjell 30:01 +00:21
4. Ole Vidar Eriksrud, Konnerud IL 30:31 +00:51
5. Kristian Tobias Andersen, Konnerud IL 30:45 +01:05
6. Stian Stærkeby Jelstad, Rustad IL 31:11 +01:31

Komplette resultater


SNARVEIER

* VM JUNIOR VUOKATTI
Program| Norges Tropp| Smøretips| Startlister| Resultater
--- ---
* VM U23 VUOKATTI
Program| Norges Tropp| Smøretips| Startlister| Resultater
--- ---
* VM POKLJUKA - SKISKYTING
Program| TV-tider| Norges Tropp| Medaljeoversikt| Startlister| Resultater
--- ---
* NORGESCUP FØRDE - SENIOR
Program| Smøretips| Startlister| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus