vibeke forside_270x148

Tjener på å samarbeide

I følge Vibeke Skofterud ble det et tilfredsstillende resultat totalsett blant de norske jentene, takket være økt fokus på samarbeid innad i laget.
Tips en venn  Skriv ut

Selv om det ikke ble noen norske jenter på pallen i La Clusaz lørdag var laginnsatsen totalsett mer enn godkjent. Jentene selv var fornøyde med løpet, særlig Steira på 5.plass
 
- Ja, dette var moro! Jeg er godt fornøyd med dagen, selv om det ikke holdt helt inn. Jeg føler at jeg er på rett vei og gleder meg til resten av sesongen, sier Steira etter målgang.
 
Kristin Murer Stemland er også fornøyd med dagens resultat.
 
- 10.plass her i dag er helt greit. Jeg hadde ikke trøbbel med å henge med. Farten var relativt lav gjennom hele løpet, men da det ble rykket mot slutten fikk jeg syre til langt oppover ørene og måtte dessverre gi tapt. Lagmessig er vi veldig godt fornøyd, sier Stemland
 
Samarbeid innad i laget
Vibeke Skofterud var den tredje og siste norske jenta på startstreken i dag. Hun føler også at hun gikk et godt løp, selv om det resultatmessig ble noe under pari.
 
- Det fungerte brukbart i dag. Totalsett er jeg fornøyd, spesielt med løpsopplegget og taktikken vår. Vi prøvde å gå som et lag i dag, noe jeg mener vi lyktes godt med, sier Skofterud til langrenn.com.
 
Hun mener det er mye å hente ved å bli flinkere til å tenke samarbeid innad i laget på en fellesstart.
 
- Fremover skal vi bli flinkere til å ha fokus på lag og tenke mer taktikk når vi går fellesstart. Vi norske tjener på å gå sammen slik at vi han tette eventuelle luker for hverandre ved å bremse i tet, eller aller helst hjelpe hverandre å få luke bakover til de andre, avslutter Skofterud.

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut