-->

Tøff åpning i verdenscupfinalen for Norges mannskap

Varme og sterk kupering tok ut sin rett da Ingeborg Eide og Audun Heimdal var best av de norske med 14.- og 16. plass i verdenscupen i orientering lørdag.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Varme og sterk kupering tok ut sin rett da Ingeborg Eide og Audun Heimdal var best av de norske med 14.- og 16. plass i verdenscupen i orientering lørdag.

– Jeg er fornøyd med plasseringen. Men jeg har gjort en del feil underveis, sa Ingeborg Eide etter å ha løpt inn til personlig bestenotering i verdenscupsammenheng på dagens mellomdistanse i kupert terreng og sterk varme nær byen Foshan i Kina.

Med den innsatsen var Byåsen-løper Eide en av ytterst få norske løpere som fornøyd kunne forlate arenaen etter drøye 40 minutter konkurransetid i det mildt sagt frodige terrenget.

En jente som har blomstret mer enn alle denne sesongen er Tove Alexandersson. Den svenske dominanten på kvinnesiden fornektet seg ikke denne gang heller og løp inn til sin åttende strake seier i verdenscupen denne sesongen.

Løperen fra Domnarvet, som allerede var sammenlagtvinner i verdenscupen før lørdagens konkurranse, vant foran Natalia Gemperle og Julia Jakob.

På herresiden var det også svensk på toppen av resultatlisten. Gustav Bergman vant sin tredje seier i verdenscupen denne sesongen og sikret med det også sammenlagtseieren.

Audun Heimdal var her best av de norske løperne med 16.-plass. Men løperen fra NTNUI hadde et og annet å utsette på dagens tur gjennom det kinesiske terrenget:

– Det har vært mye småbom hele veien. Fysisk var det heller ingen god følelse, kommenterte han.

Ellers er det verdt å notere seg at både Kasper Fosser og Gaute Hallan Steiwer hadde bedre tid, men de to nevnte ble disket for å ha krysset såkalt olivengrønt på sin ferd gjennom løypa.

Søndag fortsetter verdenscupen i Kina med sprintstafett.

* Komplette resultater


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus