-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser
Martine Ek Hagen på samling med resten av skilandslaget i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Martine Ek Hagen på samling med resten av skilandslaget i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Tøff overgang til elitelaget for Martine Ek Hagen

Med videointervju

- Selv om du har hatt din beste elghufsintervall noensinne, så ser man fortsatt ikke Therese Johaug oppi heia der. Da kan tanken slå deg at hvorfor driver jeg med det her liksom, ler Martine Ek Hagen. 23-åringen merker at hun har tatt steget opp på verdens beste landslag.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Det er litt vanskelig å komme opp på et elitelag og kjenne på selvtilliten. Det er det, slår Martine Ek Hagen fast lattermildt.

Hun er tatt opp fra rekruttlaget til elitekvinnene i år. Verdens beste landslag de siste årene.

Selv om 23-åringen har flere år i verdenscupen og til og med mesterskapsdeltagelse på merittlista, innrømmer hun at overgangen har vært tøff.

- Treninga er jo mye av det samme, jeg har jo trent mye før. Men nå ser jeg hele tida hvor lista ligger. Selv om du har kanskje din beste elghufsintervall noensinne, så ser man fortsatt ikke Therese Johaug oppi heia der. Da kan tanken slå deg at hvorfor driver jeg med det her liksom, ler BUL-løperen.

- Men jeg veit jo at det er til vinteren det gjelder og man kan ikke sammenligne seg med de andre på laget hele tiden heller.

Når hun ikke gjør det, er følelsen med ett mye bedre et par uker før sesongen braker løs på Beitostølen.

- Det er litt vanskelig å si, men i forhold til meg selv så har jeg en god følelse. Nå har det jo vært mye trening i det siste, og man har jo ikke sluppet opp på treninga ennå. Så jeg flyr jo ikke oppe på breen der akkurat. Men jeg satser på å gjøre det om tre uker, sier Ek Hagen i videointervjuet med Langrenn.com i Val Senales.

Tre uker er nå blitt til to, og du kan høre hva landslagløperen tror om den kommende verdenscupsesongen, VM i Falun og den tøffe overgangen til landslaget i videointervjuet under.


Film fra Langrenn.com - LangrennsTV på YouTube. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus