-->
ulvang_beito

Tour de Ski blir igjen i Tsjekkia

Det internasjonale skiforbundet (FIS) har i dag bestemt at rennene som var planlagt i Oberstdorf 1. og 2. januar flyttes til Tsjekkia.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Det bekrefter Vegard Ulvang ovenfor langrenn.com.

- 1. og 2. januar kommer Tour de Ski til å gå i Tsjekkia. Enten blir det Nove Mesto eller så blir det Liberec, sier Vegard Ulvang til langrenn.com.

For en uke siden kom meldingen om at rennene i Oberstdorf måtte flyttes. Grunnen var at arrangøren ikke klarte å lage en TV- avtale til rennet, som går samtidig med nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen.

Nå ser det ut som om FIS har kontroll over rennene, men det blir ikke bestemt før over helgen om det blir i Nove Mesto eller Liberec.

- En endelig bekreftelse kommer over helgen. Det har i øyeblikket mest med snøforhold å gjøre da det er bart i Liberec om dagen, forklarer Ulvang.

Et alternativ var å ha rennene i Italia, men de ble forkastet.

- Det har med logitstikk og TV- produsering å gjøre. De aktive er nok glade nå, i og med at de befinner seg i Tsjekkia før, avslutter Vegard Ulvang.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut