logo_tourdeski

Tour de Ski må endres

De to planlagte rennene som skulle gå i Oberstdorf 1. og 2. januar blir flyttet. - Det jobbes med alternativer, sier Vegard Ulvang til langrenn.com.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Det har lenge vært uklart om rennene i Oberstdorf 1. og 2. januar kunne arrangeres som planlagt. Grunnen skal være at arrangøren ikke klarte å lage en TV- avtale til rennet, som går samtidig med nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen.

- Det ble klart at rennene i Oberstdorf ikke går som planlagt etter et møte med presidenten i FIS og det tyske skiforbundet i går. Tyskland vil bare ha renn en av dagene, sier Vegard Ulvang til langrenn.com.

FIS tok fredag avgjørelsen om at Touren må endres, kun en måned før det hele går i gang. Det har heller aldri vært aktuelt å kutte ned på antall konkurranser, så nå er FIS i gang med å finne alternativer til rennene i Oberstdorf 1. og 2. januar. 

- Det jobbes med alternativer og det mest aktuelle er Liberec i Tsjekkia eller Italia. Vi jobber blant annet med reiseavstand og økonomi. Det er mye som står på spill og en avgjørelse blir tatt så fort som mulig, forklarer Vegard Ulvang til langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut