RESULTATER: Ski Classics: Toblach-Cortina: Kvinner- Menn| Verdenscup Lahti: Stafett: Kvinner- Menn| 15/30 km: Kvinner- Menn| 800 FAGARTIKLER| SKIPLUKKER'N SVARER| TOPPTRENT SVARER: SVAR 1| SVAR 2| SVAR 3
Damenes spurtoppgjør på femte etappe av Tour de Ski 2020/2021. Yulia Stupak går inn til seier foran Ebba Andersson og Jessie Diggins. Foto: Modica/NordicFocus.

Damenes spurtoppgjør på femte etappe av Tour de Ski 2020/2021. Yulia Stupak går inn til seier foran Ebba Andersson og Jessie Diggins. Foto: Modica/NordicFocus.

TOUR DE SKI: YULIA STUPAK VANT ETTER INTENST SPURTOPPGJØR

Onsdag var det 10 km jaktstart for damene på Tour de Ski's 5. etappe i Toblach.

Tips en venn  Skriv ut

Onsdag var det 10 km jaktstart for damene på Tour de Ski's 5. etappe i Toblach.

Jessie Diggins la i vei med et solid forsprang, men ble hentet inn av Yulia Stupak, Ebba Andersson og Rosie Brennan i rennet som ble gått i klassisk teknikk. Sistnevnte måtte slippe underveis, men de tre førstnevnte holdt sammen helt til oppløpet.

Der var Yulia sterkest i det intense spurtoppgjøret, mens Ebba knep andreplassen foran Jessie. Vinnertiden endte på 29 minutter og 24 sekunder og de to nærmeste var under sekundet bak.

Jakstarten var ikke basert på stillingen i totalen, men kun på resultatene fra gårsdagens etappe som også gikk i Toblach.

Frida Karlsson som var svært uheldig foran etappen i går, da hun falt ned i gulvet i forbindelse med kroppshevinger i dørkarmen som ga etter, jobbet i herdig i dag, men var såpass hemmet at hun falt litt bakover, fra 9. til 13. plass og gikk i mål 80 sekunder etter trioen i front.

Rapportene var smøretipsene her på Langrenn.com i forkant av start forteller for øvrig at det var minus 6,6 grader i snøen og 3,6 grader i lufta ved lunsjtid i dag.

SAMMENLAGT

Jessie Diggins er fortsatt sjefen i feltet etter at 5 av 8 etapper er tilbakelagt. Hun ligger 22 sekunder foran sin landskvinne, Rosie Brennan.

Tredje beste er Yulia Stupak som ligger 58 sekunder etter. På fjerdeplass har vi Frida Karlsson, for henne er det 1:29 som må hentes inn på de tre gjenstående etappene i Val di Fiemme.

Ebba Andersson som gikk så bra i dag, hun er sjette beste sammenlagt, 2:08 er hennes utfordring å plukke inn, det samme gjelder for Krista Parmakoski.

Nå er det hviledag for tur, mens Tour de Ski fortsetter i Val di Fiemme på fredag. Da er det 10 km fellesstart på programmet.

Se også: Slik gikk det med herrene (overlegen mann i front)

TOUR DE SKI

6. januar 2021

Toblach - Italia

---

5. ETAPPE - KVINNER - 10 KM - JAKTSTART - KLASSISK

1. Yulia Stupak, Russland 29:24.7

2. Ebba Andersson, Sverige 29:25.4

3. Jessie Diggins, USA 29:25.5

* Komplette resultater denne etappen

* Klikk for sammenlagtliste justert for bonussekunder


* Verdenscup Lahti - Snarveier: Program| TV-tider| Norges Tropp| Startlister| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse