Tror på Hetland

Sprint-trener Ulf Morten Aune har tro på Tor Arne Hetland foran sprinten i Bern til helga.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Ulf Morten Aune har tro på Tor Arne Hetland i Bern i helga.

- Ut fra det som har skjedd til nå er Tor Arne den sterkeste. I tillegg er både Trond Iversen og Børre Næss er på gang. Håvard Bjerkeli har vært litt småforkjølet den siste tiden, men han har ofte funket bra etter det. Så jeg er spent på han, sier Ulf Morten Aune.

Onsdag kveld gikk Arve Skåren til topps i et sprint-renn i Luzern. Her vant Johan Kjølstad b-finalen. Trond Iversen var også i b-finalen. I tillegg stilte Børre Næss og John Kristian Dahl til start.

- Jeg syntes at vi er i rute. John Kristian har fortsatt litt å gå på, men han har ikke sluppet ordentlig opp på treningen, sier Aune, som tror at flere norske kan overraske.

- Johan Kjølstad kan overraske, selv om at løypa er rimelig lett. Arve Skåren viste onsdag at han er på gang, og han kan selvsagt også gjøre det bra, sier sprint-treneren.

Etter en styrketrening i dag reiser de som var i Luzern videre for å forberede seg best mulig til løpene i Bern i helga.

- Vi kommer oss ikke på snø før løpet. Det er det som er minuset med gateløp. Så det blir løping og noen smådrag, sier Ulf Morten Aune.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut