OL TOKYO - PROGRAM og RESULTAT| UTVALGTE RESULTATER| NM Friidrett Junior| RESULTATER ØVRIGE mellom nyhet 4 og 5| LANGRENN PLUSS| SKIPLUKKER'N SVARER| UTTAK LANDSLAG OG TEAM
Trysil åpner Norges største pumptrack sommeren 2021. Foto: Illustrasjon/Bike Solutions.

Trysil åpner Norges største pumptrack sommeren 2021. Foto: Illustrasjon/Bike Solutions.

TRYSIL GÅR MOT NY SOMMERREKORD – SJEKK ÅRETS SOMMERNYHETER

– Ligger 68 prosent foran bookingtallene på samme tid i fjor

Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

TRYSIL GÅR MOT NY SOMMERREKORD – SJEKK ÅRETS SOMMERNYHETER

Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68 prosent foran bookingtallene på samme tid i fjor.

Trysil har akkurat avsluttet en spesiell vintersesong, som etter forholdene gikk veldig bra. God planlegging og et godt samarbeid i Trysil har vært nøkkelen for å skape trygge rammer for gjestene gjennom koronaåret. Nå rigger de seg for det som ser ut til å bli nok en Norgesferie-sommer.

– Vi har stor tro på at årets sommer kommer til å bli veldig bra. I fjor hadde vi en rekordsommer, med mange «nye» gjester. Vi hadde gjester som kom kjørende helt fra nord og sør i Norge, sier Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef i Trysil.

– Og gledelig ser vi at bestillinger både på overnatting og aktiviteter begynner å komme.

NORGES STØRSTE SYKKELBANE I TRYSIL

Årets store nyhet i Trysil er en 2.600 kvadratmeter stor pumptrack, som blir Norges største av sitt slag. Trysil fikk allerede i 2016 sin første asfalterte pumptrack, eller sykkelbane med kuler, hopp og doserte svinger. Denne er blitt så populær at Trysil nå ser seg nødt til å bygge nok en slik sykkelopplevelse.

– Vi fortsetter å utvikle sykkelanlegget vårt. Pumptrack er nærmest blitt en folkesport, så vi forventer at den nye banen vår vil tiltrekke seg enda flere sykkelglade familier i sommer, forteller Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena.

MER SYKKELSTI I TRYSILFJELLET

Sykkelstiene i det tilrettelagte området, Gullia, åpner allerede 22. mai. Her finner man over 30 kilometer med sykkelstier som passer for alle. Sykkelheisen åpner 17. juni med utvidede heistider i år.

– Vi skal bygge enda mer sykkelsti i Trysilfjellet i år. I løpet av sommeren er vi i gang med en rød, heisbasert sti. I første omgang vil denne bli på 1,5 kilometer med god flyt og hopp. Dette er en ny type sykkelsti i Trysil, siden den vil være nærmere en tradisjonell downhill-løype, forteller Norderhaug. – I Fageråsen fortsetter vi også sykkelutviklingen med en blå sykkelsti i fra Fageråsen Bike Park og inn til det populære spisestedet Fjellroa.

ENDA MER LEK OG AKTIVITET I TRYSIL

I takt med utviklingen av nye sykkelopplevelser satses det også på andre lekne aktiviteter i Trysil.

– Det er gledelig å se at også andre aktører rundt i Trysil kommune utvikler sommeraktiviteter. I Fageråsen har det skjedd mye de siste årene, og i sommer åpnes Trysils første frisbeegolfbane der. Det blir også muligheter for å leie SUP og utstyr til denne aktiviteten, både for voksne og barn, hos Trysil Outlet i sentrum. «Suping» på Trysilelva blir en ny og morsom opplevelse, forteller Sanaker Lohne.

– I tillegg er det enda flere spisesteder som skal ha åpent i sommer – hele 15 spisesteder som vi kan spre sommergjestene våre på. Toppturprogrammet vårt blir også oppgradert i år med flere turer og bedre skilting og merking.

NYTT SOMMERKONSEPT PÅ SYKKELHOTELLET

På Radisson Blu Resort Trysil bookes det bra mot sommeren. De ligger foreløpig 68 prosent foran fjoråret på opphold i juli, sammenlignet mot samme periode i fjor.

– I år flytter maskoten Valle inn på hotellet, forteller Maria Åhgren, general manager på Radisson Blu Resort Trysil.

– Det blir et eget Valle-program for barn på hotellet, med barnedisko, Valle-menyer og mye mer. Vi skal gjøre det enda morsommere for barnefamilier å være på sommerferie i Trysil.

Skistar, som eier skianlegget i Trysil, har også besluttet å satse på sommersesongen. De lansere i sommer Teen Bike Camp for barn og unge mellom 8 og 15 år, med fokus på sykling og sosialt, og med dyktige guider fra Trysilguidene, som skal skape en god opplevelse for barna.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse
Line Dverseth Danielsen er leder for faggruppen kroppsøving, idrett og friluftsliv ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag ved Nord universitet. Foto: Nina Kjeøy / Nord universitet.

TA NETTBASERT TRENERUTDANNING

– Studiet er lagt opp slik at det lar seg kombinere med fulltidsjobb

Illustrasjonsbilde. Foto: Creative Commons/Pixabay.com.

BYGG DITT EGET TRENINGSROM

– ULIKE MÅL KREVER ULIKT UTSTYR

Normatec massasjestøvler. Produsentfoto. Collage: Langrenn.com.

SLIK FUNGERER MASSASJESTØVLER

– Kvaliteten på treningen er direkte avhengig av kvaliteten på restitusjonen

Illustrasjonsbilde. Foto: Creative Commons/Pixabay.com.

NÆRINGSINNTAK FØR, UNDER OG ETTER TRENING: SLIK MAKSER DU TRENINGSEFFEKTEN

Man må tilpasse inntaket for å prestere optimalt. Men hva betyr det i praksis?

Hans Christer Holund stråler med gullua og spesialstartnummer som viser at han har vunnet 15 km under Oberstdorf-VM 2021. Foto: Modica/NordicFocus.

HANS CHRISTER HOLUNDS VURDERINGER AV HØYDEHUS OG SIN EGEN BRUK AV DETTE

NYE MULIGHETER ETTER AT DET SÆRNORSKE FORBUDET NYLIG BLE OPPHEVET

Illustrasjonsbilde. Foto: Creative Commons/Pixabay.com og Langrenn.com. Fotomontasje: Langrenn.com.

DEL 1: OVERTRENT ELLER FEILTRENT? Hva er forskjellen, og er det ene verre enn det andre? Hvem er mest utsatt?

Mangeårig landslagstrener: – Færre ungdommer som klager over «pakka lår»

Wsportsmedia har de siste årene kjøpt langrennsportalene Längd.se i Sverige og finske Kestävyysurheilu.fi. Nå legges også Langrenn.com til i deres portefølje.

WSPORTSMEDIA KJØPER OPP LANGRENN.COM – BYGGER NORDISK MEDIEHUS FOR VINTERSPORT

LANGRENNSLØPER FRA ØVERSTE NIVÅ BLIR NY REDAKTØR