-->
Tuva Toftdahl Staver er på tampen av en sterk sesong. Her fra da hun markerte seg i Marcialonga. I dag ble det seier i Haukelirennet. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Tuva Toftdahl Staver er på tampen av en sterk sesong. Her fra da hun markerte seg i Marcialonga. I dag ble det seier i Haukelirennet. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Tuva Toftdahl Staver best i Haukelirennet

OPPDATERT: Sjelden ser vi en slik oppvisning av et så edelt merke som hva Tuva Toftdahl Staver leverte i Haukelirennet lørdag. Ikke bare var hun noen få minutter bak gutta, men hun var raskeste dame med over kvarteret.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Her har det snødd tett i hele dag, sier Kristin Person Romtveit til Langrenn.com etter at det 32 kilometer lange Haukelirennet er vel overstått lørdag.

- Ble det mange påmeldte?

- Cirka 950, og det er vi kjempefornøyd med, det er veldig bra, ikke minst med tanke på at vi har hatt en dårlig værmelding inn mot denne dagen en tid nå. Men det var helt fantastisk stemning og veldig moro at folk stilte opp i stor stil både i rennet og som publikum langs løypa. Det virker som vi nordmenn tar været som det kommer, smiler Kristin Person Romtveit.

Og med tanke på snøen som falt tett i tett, så var den av den litt fuktige typen, men det skal ha vært helt vindstille, selv om sikten var så som så.

En som ikke lot til å bry seg om snøen som falt var IL Heming og rekruttlandslagets Tuva Toftdahl Staver. Hun var bare 10 minutter langsommere enn de beste herrene i rennet og vant blant damene med 15 minutter og vel så det.

Bykle ILs Anne Vatnedalen fulgte nærmest med tiden 1:47:25, Tuvas tid var 1:32:21.

Mellom nummer to og tre skilte det bare tre små sekunder. Det var Marianne Hermansen fra IL Rein som tok hånd om det tredje trinnet på seierspallen.

Se også: Slik gikk det blant herrene.

---

Haukelirennet - 32 km
Vinje, Telemark - 5. april 2014

Kvinner

1. Tuva Toftdahl Staver, IL Heming, K21-25 1:32:21
2. Anne Vatnedalen, Bykle IL K19-20 1:47:25
3. Marianne Hermansen, IL Rein, K17-18 1:47:28
4. Lene Taugbøl Lomeland, Gjesdal IL, K17-18 1:52:30
5. Elin Uppstad, Valle IL, K15-16, 1:58:07
6. Trude Harstad, Sparebanken Sør, K36-40, 1:58:32

Komplette resultater


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus