---
SKI TOUR: Totalt 3 av 6 etp: Kvinner- Menn| Tirsdag: Sprint: Finale: Kvinner- Menn| Prolog: Kvinner- Menn| Søn: 10/15 km: Kvinner- Menn| Lør: 10/15 km: Kvinner- Menn
---
Smøretips: Ski Tour
Illustrasjonsbilde. Foto: Petter Soleng Skinstad.

Illustrasjonsbilde. Foto: Petter Soleng Skinstad.

Tvungen forsikring for å jogge

- Når deler av startkontingenten går med til å betale for en tvungen, unødvendig og uønsket forsikring, betyr det i praksis mindre overskudd for idrettslaget som arrangerer mosjonsløpet. Det er ikke greit for et idrettslag å sende opptil 30-40 prosent av startkontingenten direkte videre til friidrettsforbundet. Verdien av den frivillige dugnadsinnsatsen i idrettslagene reduseres, slår jurist Torstein Frantzen fast.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

I en kronikk hos BT.no hevder juristen Torstein Frantzen at Norges Friidrettsforbund med innføring av tvungen forsikring for deltakere i mosjonsløp, har gått seg inn i en blindgate.

- Fra og med dette året har Norges Friidrettsforbund bestemt at alle som deltar i mosjonsløp må betale for en forsikring/lisens som en del av startkontingenten. Hver deltaker kan enten betale en årspremie på 375 kroner eller en engangsavgift pr. løp som øker i takt med startkontingenten. For de fleste mosjonsløp vil avgiften være på 30 kroner pr. løp. Det kan høres flott ut å være forsikret. Imidlertid vil jeg helst velge selv hva jeg vil forsikre meg mot, innleder Frantzen.

Hele kronikken "Jogging er ikke ekstremsport" kan leses hos BT.no.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut