angerer_la_clusaz

Tysk dominans blant herrene

Det ble en skuffende norsk dag for herrene i La Clusaz i dag. Tor Arne Hetland ble beste norske på en 15. plass, fulgt av Ole Einar Bjørndalen på 16.
Tips en venn  Skriv ut

Med tre stykker blant de åtte beste ble Tyskland dagens beste nasjon, og de blir helt sikkert farlige på morgendagens stafett. Sterkest av alle i dag var Tobias Angerer.
 
- Det var er god følelse å gå her i dag. Stemningen rundt løypa var bra, kroppen var pigg og skiene har jeg heller ingenting å utsette på, sier den fornøyde tyskeren.
 
Norsk skuffelse
De norske herrene har hittil vunnet alle verdenscuprennene denne sesongen. Dagens resultat står ikke i stil til denne statistikken.
 
Beste norske, Tor Arne Hetland beskriver løpet som veldig slitsomt fra start til mål.
 
- Det ble gått jevnt fort hele veien. Jeg hadde mer enn nok med å henge med. De fremste dro skikkelig til i bakkene for å kvitte seg med flest mulig før spurten.
 
Hetland håpte det ville bli et lureløp med lavere fart og mer taktikk, men den gang ei.
- Det hjelper ikke å være god i sprint hvis man ikke er med når spurten starter, sier han med et smil.
 
Til tross for en laber norsk laginnsats er ikke Hetland negativ.
 
- Vi fikk oss virkelig en tankevekker i dag. Mange vil vel si at det var på tide med et norsk nederlag. Dette gir oss noe å kjempe for videre i sesongen.
 
Godkjent debut i verdenscupen
Dagens lyspunkt er Martin Sundbys 25.plass. Dette er mer enn godkjent første gang man går verdenscup.
 
Sundby hang godt med stort sett hele veien, men han måtte slippe litt på slutten. Likevel fikk han med seg verdenscuppoeng og slo de fleste andre norske løperne.

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut