ella bra nm del2

Uten Gjømle på Beitostølen

Ella Gjømle kommer trolig ikke til start på Beitostølen. Sesongstarten utsettes ytterligere.
Tips en venn  Skriv ut

Ella Gjømle mistet to måneder trening etter sykdom. Hun mistet verdenscupåpningen i Düsseldorf og nå ser det også ut som om rennene på Beitostølen går fløyten.

- Jeg har veldig lyst til å gå, men det er nok litt for tidlig. Om jeg skal gå etter følelsen av hva jeg har lyst til ville jeg gått, men det er nok mer fornuftig å trene, sier Ella Gjømle til langrenn.com.

Trakk tann
Ikke nok med at hun hadde et to måneders avbrekk på grunn av en twar- bakterie, sist uke ble hun satt ut av trening ytterligere dager etter å ha trukket en tann.

- Jeg hadde kommet godt i gang med treningen igjen, men så måtte jeg trekke en tann. Dermed ble det enda noen rolige dager. Det er langt igjen til den normale følelsen av at formen er der, men jeg må ta det litt gradvis, forklarer landslagsløperen.

Skirenn håper hun å få gå før jul, men resultatene har hun tålmodighet med.

- I forhold til hva jeg har planlagt forventer jeg ikke noen gode resultater før slutten av januar. Jeg kommer til å trene godt nå i november og desember.

Ny plan
Nå har hun i samarbeid med landslagstrener Egil Kristiansen satt opp en ny treningsplan for å komme tilbake på toppen der hun hører hjemme.

- Vi har planlagt langt frem i tid og har lite fokus på konkurranser. Jeg ønsker å ha følelsen av å ha forberedt meg godt når jeg står på startstrek, forteller Gjømle.

Frem til 1. september gikk imidlertid treningen på skinner for 28- åringen.

- Da perset jeg på tester og alt så veldig bra ut. Men jeg har god tro på at om jeg tar treningen gradvis nå kan jeg gå fort på ski igjen.

Til helgen deltar hun sammen med resten av damelandslaget på samling på Sjusjøen. Gjømle kommer til å være med på hele samlingen, men med et litt justert opplegg.

- Jeg drar til Sjusjøen og etterpå Beitostølen så jeg får gått litt på ski. For å gå fort på ski må man gå mye på ski, avslutter Ella Gjømle muntert.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut